Incasso voor uw vereniging | met behoud van uw leden

De contributie door uw leden wordt niet betaald. Het is belangrijk dat u direct actie onderneemt. Hoe langer u wacht hoe groter de kans dat uw contributie factuur helemaal niet meer betaald wordt. Maar u wilt uw leden ook weer niet voor het hoofd stoten. Een incassobureau inschakelen is wellicht nog een stap te ver.

Zo werkt onze No Cure No Pay incasso voor verenigingen

Verenigings Incasso

Bill heeft al bijna 20 jaar ervaring met het innen van contributies

No Cure No Pay

Geen kosten bij geen resultaat. 

Kosteloze Aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt een kosteloze aanmaning naar uw leden.

vereniging-incasso-aanmaning

Direct incasso of nog een (gratis) laatste aanmaning?

Voor dit dilemma biedt Bill haar gratis pre-incasso aan. Uw debiteur wordt door ons, op ons briefpapier, aangeschreven voor de openstaande post. Uw leden worden verzocht rechtstreeks aan u te betalen. Noch voor u en noch voor uw leden zijn hieraan kosten verbonden.

Hoe we dat gratis kunnen doen? U dient zelf uw pre-incasso opdrachten online bij ons in. Ontvangt u een betaling? Dan geeft u deze online aan ons door. Uw dossier wordt dan kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan wordt de pre-incasso opdracht automatisch omgezet in een incasso opdracht. Op dat moment worden er incassokosten bij uw debiteur in rekening gebracht.

snel en gratis pre incasso indienen
"De openstaande contributie facturen van onze vereniging dienen we bij Bill in. Door gebruik te maken van hun pre incasso blijft de relatie tot onze leden goed."
vereniging-incasso

Voordelen voor uw vereniging

Of u nou een sportvereniging of een vereniging van eigenaren bent, u kunt altijd van onze gratis pre-incasso gebruik maken. Het scheelt u tijd. En daarnaast ook nog eens kosten zoals briefpapier, enveloppen en bovenal portokosten.

De leden van uw vereniging worden op een vriendelijke wijze voor de laatste maal herinnerd om uw factuur alsnog te voldoen. En dat zonder bijkomende kosten. Daarnaast voldoen onze laatste aanmaning aan alle wettelijke eisen.

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


Zo werkt ons incassobureau
  • Maak een online account aan.
  • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer de gegevens van uw niet betalend lid in. Voer vervolgens de factuur in.
  • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
  • Bij uw leden brengen we incassokosten en rente in rekening.
  • Wordt alles betaald? Dan kost het u ook niets, u ontvangt van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.
  • Niets betaald? Dan kost het u ook niet, no cure no pay.
  • Een gerechtelijke procedure is dan meestal nog mogelijk maar dat is niet verplicht.

Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.