Incassobureau Drenthe: incasseer succesvol met Bill Incasso 


Zoekt u een incassobureau in Drenthe dat klantvriendelijk en doortastend werkt?

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Drenthe: voor een snelle betaling en klantvriendelijke aanpak

Als zzp’er of kleine ondernemer weet u hoe belangrijk het is om uw facturen op tijd betaald te krijgen. Helaas komt het voor dat klanten niet op tijd betalen, wat kan leiden tot cashflowproblemen en stress.


Bill Incasso helpt u graag bij het innen van uw openstaande facturen. Ons incassobureau in Drenthe hanteert daarbij een klantvriendelijke en doortastende aanpak. Ons doel is dat u snel uw geld ontvangt, terwijl u uw klant behoudt. 

Bill Incasso: de incassospecialist voor zzp’ers en kleine ondernemers

Bill Incasso is gespecialiseerd in het ondersteunen van zzp’ers en kleine ondernemers bij het innen van openstaande facturen. Sinds 2003 zijn we actief in de incassobranche. Onze ruime ervaring en kennis van zaken zorgen ervoor dat wij u een uitstekende incassodienstverlening kunnen bieden.

Bovendien hebben we een landelijke dekking en kunnen we ook openstaande facturen in Vlaanderen innen. Nog meer voordelen van Bill Incasso zijn persoonlijke aandacht, snelheid en professionaliteit. Deze sterke combinatie zorgt voor een klanttevredenheidscijfer van 9,3.

Heeft u dus openstaande facturen? Schakel dan gerust ons incassobureau in Drenthe in. U heeft dan de keuze uit drie incassotrajecten: de pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Bied uw debiteur een laatste kans met een pre-incasso van ons incassobureau in Drenthe

Voordat we overgaan tot een minnelijk of gerechtelijk incassotraject, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pre-incasso dienst. Hierbij stuurt ons incassobureau in Drenthe een laatste herinnering naar uw debiteur.


Deze herinnering heeft vaak een grotere impact, omdat deze afkomstig is van ons incassobureau. In veel gevallen leidt dit tot een snelle betaling van de openstaande factuur.


Daarbij is dit een zeer klantvriendelijke methode, want uw klant hoeft in deze fase nog geen incassokosten te betalen. U geeft uw debiteur met een pre-incasso dus nog een laatste kans om de factuur zonder verdere gevolgen te voldoen. De pre-incasso kost u overigens niets, want  deze dienst van Bill Incasso is gratis

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijke incasso: No Cure No Pay

Als uw debiteur na de pre-incasso nog steeds niet betaalt, starten we in overleg met u een minnelijke incasso. Tijdens dit traject proberen wij zonder tussenkomst van de rechter uw vordering te innen. Wij nemen contact op met uw debiteur, sturen aanmaningen en treffen waar mogelijk een betalingsregeling.


Onze ervaren incassospecialisten zorgen voor een professionele en doortastende aanpak. Dit leidt in de meeste gevallen tot een succesvolle inning van uw openstaande factuur. Ook een minnelijke incasso kost u niets. In deze fase geldt namelijk No Cure No Pay.


Betaalt uw debiteur niet? Dan rekent ons incassobureau in Drenthe geen kosten. Betaalt uw klant wel? Dan vergoedt deze ook de incassokosten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijke incasso: de gang naar de rechter

Mocht het minnelijke incassotraject niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunnen wij in overleg met u overgaan tot een gerechtelijk incassotraject. Hierbij schakelen wij een deurwaarder in om via de rechter uw vordering te innen. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en zorgen voor een heldere communicatie over de voortgang van het proces. Aan een gerechtelijke incasso zijn wel kosten verbonden. In de meeste gevallen kunnen we deze verhalen op de debiteur

Ontdek nog meer voordelen van Bill Incasso | Incassobureau Drenthe


Bij Bill Incasso begrijpen we dat het behouden van uw klant net zo belangrijk is als het innen van uw openstaande factuur. Ons incassobureau in Drenthe benadert uw klant daarom altijd met respect. Daarbij weten we uit ervaring dat een vriendelijke aanpak goed werkt bij het uitvoeren van een incasso.

Als specialist voor zzp’ers en kleine ondernemers gaan we ook de kleinere bedragen niet uit de weg. Heeft u een openstaande factuur van 350 euro? Of een van 150 euro? Bij ons gelden geen minimumbedragen, dus u kunt altijd bij ons terecht.


Nog een goede reden om te kiezen voor ons incassobureau in Drenthe, is dat we geen abonnementen hanteren. U zit dus nergens aan vast als u bij ons een openstaande factuur indient. 


Maak uw account online aan en dien uw factuur in


Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u ons inschakelen om uw openstaande factuur te innen? Maak dan snel een online-account aan op onze website. De hele handeling duurt nog geen vijf minuten en u kunt direct uw openstaande facturen invoeren.  Bent u benieuwd hoe de voortgang van uw incassotraject verloopt? Dan kunt u dit eenvoudig via uw account volgen. 


Zorg dat openstaande facturen verleden tijd zijn en registreer u snel voor een account bij Bill Incasso. Wanneer u uw openstaande factuur op een werkdag bij ons indient, gaan we er nog dezelfde dag mee aan de slag. Dus wacht niet langer en overhandig ons uw openstaande facturen!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!