Incassobureau Friesland: voor zzp en mkb 


Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Friesland voor uw openstaande facturen?

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Friesland: voor een doeltreffend en klantvriendelijk debiteurenbeheer

Als zzp'er of kleine ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om tijdig betaald te krijgen voor uw geleverde diensten of producten. Want als uw cashflow minder wordt, dan kunt u mogelijk zelf niet investeren in uw onderneming. Ofwel, onbetaalde facturen staan een gezonde bedrijfsvoering in de weg.


Helaas komt het regelmatig voor dat klanten niet betalen. Schakel in dat geval snel Bill Incasso in om de schade te beperken. Ons incassobureau in Friesland staat voor u klaar om u te helpen met het innen van uw openstaande vorderingen. 

Dit is Bill Incasso

Bill Incasso is al sinds 2003 actief in de incassowereld. Sindsdien hebben we ruim 10.000 ondernemers geholpen met hun openstaande facturen. U kunt bij ons incassobureau in Friesland dus rekenen op veel expertise. Daarbij zijn we al die jaren onverminderd enthousiast over ons werk.


Het is namelijk de kunst om ervoor te zorgen dat de klantrelatie goed blijft, terwijl de factuur zo snel mogelijk wordt betaald. Dat is onze specialiteit. Dus wilt u geen klanten verliezen, maar wel een gezonde cashflow? Kies dan voor Bill Incasso als uw incassobureau in Friesland.

Voorkom een incassoprocedure met een pre-incasso van ons incassobureau in Friesland

Bill Incasso gebruikt drie methodes om uw geld te incasseren: de pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Voordat we overgaan tot een minnelijk of gerechtelijk incassotraject, zetten we eerst in op een pre-incasso.


Tijdens deze fase sturen we een vriendelijke kosteloze herinnering naar uw debiteur met het verzoek om de openstaande factuur alsnog te voldoen. Vaak is dit al voldoende om de betaling te ontvangen.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijk incassotraject: effectief en klantvriendelijk

Mocht het pre-incassotraject niet het gewenste resultaat opleveren, dan start ons incassobureau in Friesland de minnelijke incasso. Onze ervaren incassospecialisten nemen dan op een professionele en klantvriendelijke manier contact op met uw debiteur.


We proberen daarbij samen met u en uw klant tot een oplossing te komen. Zo behoudt u de goede relatie met uw klant en wordt de kans op betaling aanzienlijk vergroot.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: de laatste stap

Wanneer het minnelijke incassotraject niet tot betaling leidt, kunnen we overgaan tot het gerechtelijke incassotraject. Natuurlijk doen we dit pas na overleg met u.


Tijdens een gerechtelijke incasso schakelen we een deurwaarder in om uw vordering via de rechter af te dwingen. Onze juridische medewerkers staan u hierbij van het begin tot het eind aan uw zijde. Ze begeleiden u gedurende het gehele proces en adviseren u over de te nemen stappen.

Ontdek de transparante kosten van onze dienstverlening

Bij Bill Incasso hanteren we transparante tarieven voor onze diensten. In de pre-incasso fase brengen we geen kosten in rekening. Dat geldt voor u én voor uw debiteur. Daarom betalen veel wanbetalers al tijdens de pre-incasso, omdat ze zo extra kosten kunnen vermijden.


Tijdens het minnelijke incassotraject werkt ons incassobureau in Friesland op basis van No Cure No Pay. Lukt het ons niet om uw openstaande factuur te innen? Dan rekenen we geen kosten. Betaalt uw debiteur wel? Dan neemt deze ook de incassokosten voor zijn rekening. 


In het gerechtelijke incassotraject zijn er mogelijk wel juridische kosten voor u. Wordt uw debiteur echter veroordeeld tot betaling van uw openstaande factuur, dan moet deze ook het juridische prijskaartje betalen.

Hoe hoog de bedragen zijn, bespreken we vooraf met u. Zo weet u welk financieel risico u loopt, wanneer u overgaat tot een gerechtelijke incasso. Overigens houdt Bill Incasso de juridische kosten zo laag mogelijk door te werken met eigen juridische medewerkers. Hierdoor heeft u geen dure advocaat nodig.


Online-account: eenvoudig uw opdracht indienen

Om het incassoproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u bij Bill Incasso eenvoudig online een account aanmaken. Via dit account kunt u uw openstaande facturen indienen en het incassotraject op de voet volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Bill Incasso: uw betrouwbare incassobureau in Friesland

Bill Incasso is al jarenlang een gerenommeerde incassopartner voor zzp'ers en kleine ondernemers in Friesland. Maar ook daarbuiten kunt u ons inschakelen. Onze onderneming werkt namelijk landelijk en in Vlaanderen. Hierdoor kan ons incassobureau in Friesland u ook helpen als uw debiteur bijvoorbeeld in Limburg, Zuid-Holland of in de Vlaamse stad Antwerpen is gevestigd. Verder hanteren we geen minimumbedragen. Heeft u bijvoorbeeld een openstaande factuur van € 250,00? Dan doen we graag ons best om te zorgen dat uw debiteur u betaalt. 


Incassobureau Friesland

Onderstaand een aantal plaatsen in Friesland waar wij al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpen met niet betaalde facturen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!