Incassobureau Leeuwarden: uw partner in debiteurenbeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Leeuwarden? Maak kennis met Bill Incasso. Ontdek snel onze diensten voor zzp’ers en ondernemers!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Leeuwarden: ga voor effectief debiteurenbeheer met Bill Incasso

Als ondernemer in Leeuwarden weet u als geen ander hoe belangrijk het is om tijdig betaald te worden voor uw geleverde diensten of producten. Of u nu winkelier, webdesigner of restauranteigenaar bent, achterstallige betalingen zorgen voor een lagere cashflow en minder geld om te investeren. Helaas komt het vaak voor dat klanten niet altijd op tijd betalen. Bill Incasso, hét incassobureau in Leeuwarden, helpt u graag met het innen van openstaande facturen. Met ons kunt u rekenen op een effectieve aanpak voor uw situatie.

Wij leveren namelijk maatwerk voor het debiteurenbeheer van zzp'ers en ondernemers.

Profiteer van de expertise van Bill Incasso


Wanneer u op zoek gaat naar een incassobureau in Leeuwarden, vindt u een groot aanbod. Kiest u voor Bill Incasso? Dan kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen en bieden een volledige service op het gebied van debiteurenbeheer. Onze werkwijze is transparant, efficiënt en resultaatgericht, waarbij we ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Ons incassobureau inschakelen draagt er bovendien aan bij, door onze klantvriendelijke aanpak, tot  het behoud van een positieve klantrelatie. 

Pre-incasso: ontvang betalingen zonder formele incassostappen

Voordat we overgaan tot een minnelijk of gerechtelijk incassotraject kunt u er voor kiezen om met een pre-incasso te starten. In deze fase sturen we uw debiteur een laatste herinnering zonder kosten, waarin we aangeven dat bij het uitblijven van de betaling verdere stappen worden ondernomen.


Deze aanpak zorgt er vaak voor dat debiteuren alsnog tot betaling overgaan, zonder dat er een officieel incassotraject wordt uitgevoerd.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Het werken naar een oplossing met een minnelijk incassotraject

Mocht de pre-incasso niet tot het gewenste resultaat leiden, dan start ons incassobureau in Leeuwarden het minnelijk incassotraject. In deze fase trachten we zonder tussenkomst van de rechter de openstaande vordering te innen. We nemen contact op met uw debiteur. En proberen tot een betalingsregeling te komen indien dat tot een oplossing leidt.

Onze ervaren incasso-specialisten zetten zich hierbij maximaal in om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.

Geen resultaat in dit traject? Dan ook geen kosten; incasso no cure no pay.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Het gerechtelijk incassotraject: de laatste stap 

Indien de minnelijke incasso niet tot een oplossing leidt, kunnen we overgaan tot het gerechtelijke incassotraject. Wij begeleiden u gedurende de hele procedure en zorgen ervoor dat uw belangen optimaal worden behartigd. Doordat we hiervoor onze eigen juristen inzetten, hoeft u geen dure advocaat in te huren. Hierdoor kunt u veel kosten besparen. Overigens bent u niet verplicht om een gerechtelijke incasso uit te voeren. Als u wel besluit om deze fase in te gaan, dan geeft ons incassobureau in Leeuwarden u een duidelijk inzicht in de verwachte kosten.

Geef uw openstaande facturen aan ons incassobureau in Leeuwarden


Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u uw openstaande factuur laten innen door Bill Incasso? Maak dan eenvoudig een online-account aan en dien uw opdracht in. Wij zorgen ervoor dat uw factuur zo snel mogelijk wordt betaald, zodat u zich weer kunt focussen op uw onderneming.


Kies voor Bill Incasso, hét incassobureau in Leeuwarden, en ervaar zelf hoe wij u kunnen helpen bij het innen van openstaande facturen en het optimaliseren van uw debiteurenbeheer!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen over onze incasso in Leeuwarden:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dien ik een incasso in Leeuwarden in? U kunt een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!