Incasso transport en logistiek

Bent u ondernemer in de transportbranche en krijgt u een factuur niet betaalt? Bill Incasso biedt dé oplossing: incasso transport. Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven, (ZZP-)vrachtwagenchauffeurs en taxibedrijven die te maken hebben met openstaande vorderingen.


Op een effectieve, klantvriendelijke en professionele manier zorgen wij ervoor dat uw factuur snel betaald wordt. Dien direct gratis (no cure, no pay!!) uw vordering in of lees verder voor meer informatie.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Incasso voor de transportsector

Bill Incasso heeft ruim twintig jaar ervaring met het innen van vorderingen in de transport- logistiek- en groothandel-branche. Wat we in deze branche vaak zien is dat klanten allerlei smoezen verzinnen om maar niet te hoeven betalen. Kennis van de markt en vooral van alle wet- en regelgeving is dan een must om deze incassozaken met succes te voeren. Bill Incasso kan dit als geen ander, wat blijkt uit onze 95% succesratio. En daar zijn we trots op!


Wij geloven hierbij in een vriendelijke doch dringende aanpak. In deze sector zijn klantrelaties immers goud waard. Daarom benaderen wij uw klant altijd professioneel en met respect. Het kan immers altijd gebeuren dat een debiteur de factuur simpelweg over het hoofd heeft gezien of tijdelijk kampt met cashflowproblemen. Door vriendelijk te blijven en samen met de klant te zoeken naar een oplossing, zorgen voor een zo spoedig mogelijk betaling en een optimaal behoud van de klantrelatie.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Ook voor ZZP’ers in de transportbranche

Uniek aan Bill Incasso is dat wij niet werken met een abonnement, strippenkaart of kosten vooraf. Onze dienstverlening is namelijk helemaal ingericht op ZZP en MKB: kleine en middelgrote ondernemingen die slechts af en toe te maken hebben met onbetaalde facturen. Dan zit u niet te wachten op terugkerende kosten of hoge kosten vooraf, maar wilt u gewoon snel uw geld ontvangen.


Bill Incasso werkt dan ook volgens het no cure, no pay principe. Dit wil zeggen dat onze diensten niets kosten wanneer ze niets opleveren. Dus betaalt uw debiteur ondanks onze inspanningen de openstaande vordering toch niet? Dan kan het dossier kosteloos worden gesloten, of optioneel worden omgezet in een gerechtelijke incassoprocedure. Wordt er wel gewoon betaalt? Dan ontvangt u het volledige openstaande bedrag en de wettelijke rente. Uw debiteur betaalt de wettelijke incassokosten voor onze diensten.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Wanneer schakelt u een incassobureau in?


Als b2b-ondernemer is het inschakelen van een incassobureau toegestaan vanaf het moment de betaaltermijn op de factuur is verstreken. Volgens de wet mag u dus de dag na het verstrijken van de uiterste betaaldatum direct Bill Incasso inschakelen. In de meeste gevallen raden we echter aan om ook zelf nog eens de debiteur te benaderen. Wellicht hebben ze uw factuur over het hoofd  gezien of is er iets mis gegaan met het mailverkeer. Door even te mailen of te bellen komt de factuur weer direct onder de aandacht en wordt er in de regel snel betaald. Maar biedt ook dit geen uitkomst? Wacht dan echt niet te lang en schakel professionele hulp in. Hoe eerder u in actie komt, des te groter de kans op succes.

Incassobureau logistiek door heel Nederland


Een ander groot voordeel van onze dienstverlening is dat wij door heel Nederland werken. De locatie van uw klant en de afstand tussen u maakt dus niet uit om snel betaald te krijgen. Wij beschikken over eigen kantoren in onder meer Bergen op Zoom, Amsterdam en Rotterdam. En bijvoorbeeld in Zeeland, Gelderland en Groningen voeren wij ook zeer regelmatig succesvolle incassoprocedures uit.


Bekijk al onze locaties

Direct gratis uw incasso in de transport uitbesteden

Wanneer u als chauffeur en ondernemer de vracht heeft afgeleverd, is het aan de klant om een tegenprestatie te leveren. Komt deze niet over de brug? Wacht dan niet langer dan nodig en schakel Bill Incasso in. Op een klantvriendelijke en professionele manier zorgen onze incassospecialisten ervoor dat u zo snel mogelijk betaald krijgt. Incasso transport op basis van no cure, no pay, zodat het nooit iets kost als het niets oplevert.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull