INCASSOBUREAU GELDERLAND


Het incassobureau in Gelderland van Bill Incasso helpt Gelderse zzp'ers en ondernemers met openstaande facturen. 

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Gelderland: maak met Bill Incasso een einde aan uw openstaande facturen

Bent u een zzp'er of kleine ondernemer in Gelderland en kampt u met openstaande facturen? Dan weet u vast dat dit een grote impact heeft op uw onderneming. Niet of slecht betalende klanten belemmeren uw cashflow, waardoor u minder kunt investeren. Bovendien kost het veel tijd en energie om openstaande vorderingen te innen. Dat is zonde, want uw aandacht kunt u beter besteden aan de groei van uw onderneming. Bill Incasso begrijpt uw zorgen. Kies daarom voor de efficiënte en klantvriendelijke oplossingen van ons incassobureau in Gelderland.

Profiteer van twee decennia ervaring voor uw incasso in Arnhem en omstreken

Al sinds 2003 is Bill Incasso actief als incassobureau in Gelderland. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen onze incassospecialisten de Gelderse zakenmarkt door en door. Als toonaangevend incassobureau in Gelderland hebben we een omvangrijk netwerk opgebouwd dat krachtig voor u werkt.


Hierdoor kunnen we snel en efficiënt handelen. Bovendien hebben we drie incassotrajecten, waardoor we voor iedere debiteur de juiste aanpak hebben. Heeft u bijvoorbeeld een incasso in Arnhem? Dan kunnen we uw klant benaderen via een pre-incasso, minnelijke incasso of een gerechtelijke incasso. 

Pre-incasso: voorkom escalatie met een vriendelijke herinnering

Onze pre-incassodienst is een effectieve manier om uw klant op een vriendelijke en formele manier te herinneren aan een openstaande factuur. Een herinneringsbrief kan vaak al genoeg zijn om uw klant te laten betalen, waardoor er geen verdere stappen nodig zijn. Met onze pre-incasso bespaart u daardoor tijd en behoudt u de goede relatie met uw klant.


Ook loopt u geen enkel financieel risico. Voor dit traject rekent ons incassobureau in Gelderland namelijk geen incassokosten. Of uw klant nu wel of niet de factuur voldoet, u hoeft ons niets te betalen. Ook voor uw klant is een pre-incasso gunstig, want ook daarbij geldt dat er in dit stadium nog geen rente en incassokosten worden berekend.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijk incassotraject: professionele aanpak zonder gerechtelijke stappen

Het minnelijke incassotraject is de volgende stap. Wanneer een klant na de pre-incasso bijvoorbeeld uw incasso in Arnhem nog steeds niet betaalt, kunnen we overgaan tot een minnelijke incasso. De ervaren specialisten van ons incassobureau in Gelderland benaderen uw klant op een professionele en doortastende manier om alsnog tot betaling te komen.


In dit traject wordt er nog steeds geen beroep gedaan op de rechtbank. Ook kost een minnelijke incasso net als een pre-incasso u niets. Bij ons geldt No Cure No Pay. Betaalt uw klant niet? Dan rekenen wij geen kosten. Voldoet uw klant wel aan uw openstaande factuur? Dan betaalt deze ook de rente en de incassokosten.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: kies ons incassobureau in Gelderland voor een zorgeloze juridische procedure

Als het minnelijke incassotraject niet tot betaling leidt, kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso. Onze juridische specialisten adviseren u over welke stappen er genomen moeten worden. Bent u akkoord? Dan starten we namens u een gerechtelijke procedure om uw vordering alsnog te innen. Hier zijn wel kosten aan verbonden, waarvan wij u vooraf op de hoogte brengen. Bij een positieve uitspraak, verhaalt ons incassobureau in Gelderland de proceskosten op uw debiteur. 

Incassobureau in Gelderland: ontdek nog meer voordelen van Bill Incasso


Een goede reden om voor Bill Incasso in Arnhem te kiezen is onze transparante werkwijze en No Cure No Pay-service voor de pre-incasso en minnelijke incasso. Maar er zijn nog meer gronden om met ons incassobureau in Gelderland in zee te gaan. Zo stoppen onze diensten niet bij de provinciegrenzen. Bill Incasso biedt een landelijke dekking en gaat zelfs in Vlaanderen achter uw debiteuren aan. 


Verder werken we snel en vriendelijk. We geloven dat een snelle actie cruciaal is voor een succesvol incassotraject, maar wij hechten ook veel waarde aan het onderhouden van klantvriendelijke communicatie. Ons doel is om een oplossing te vinden die niet alleen uw openstaande factuur betaalt, maar ook zorgt dat de relatie met uw klant optimaal blijft. 


Kies voor Bill Incasso en laat openstaande facturen niet langer de groei van uw onderneming belemmeren

Zoals u ziet, hebben we voor uw incasso in Arnhem of andere Gelderse plaatsen een effectieve, klantvriendelijke en transparante aanpak. Dat onze methode werkt, blijkt uit de meer dan 10.000 ondernemers die we met succes hebben geholpen. Ook het gemiddelde klanttevredenheidscijfer van een ruime 9 spreekt voor zich. Dus wacht niet langer en laat ons incassobureau in Gelderland uw openstaande facturen aanpakken. Maak nu een online-account aan en dien uw opdracht in. Dan helpen wij u snel met het innen van uw openstaande factuur of facturen!


Incassobureau Gelderland

Onderstaand een aantal plaatsen in Gelderland waar Bill Incasso al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpt met openstaande vorderingen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!