Incassobureau Zeeland


Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Zeeland? Kies voor de expertise van Bill Incasso. Al 20 jaar de incassospecialist voor zzp’ers en ondernemers!

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Zeeland: kies voor de doortastende aanpak van Bill Incasso

Als ondernemer of zzp'er staat u vaak voor allerlei uitdagingen. Een daarvan is het hebben van openstaande facturen. U kent vast de frustratie van een onopgeloste incasso in Middelburg, Renesse of een andere plaats. Gelukkig kan Bill Incasso u helpen.


Ons gerenommeerde incassobureau in Zeeland biedt effectieve incasso-oplossingen op maat. Dus zeg vaarwel tegen stress en zorgen om wanbetalers en laat Bill Incasso u helpen met het innen van uw openstaande facturen. 

Profiteer van de persoonlijke benadering van ons incassobureau in Zeeland

Met onze jarenlange ervaring als incassobureau in Zeeland hebben wij ons geprofileerd als een betrouwbare partner voor zzp'ers en kleine ondernemers. Bij Bill Incasso combineren we twee belangrijke zaken: klantbehoud en de betaling van uw openstaande facturen. Dat wil zeggen dat we uw debiteur respectvol, klantvriendelijk en professioneel  benaderen, terwijl we focussen op het innen van uw tegoed. Dat onze werkwijze aanslaat, blijkt uit de 9,3 die we gemiddeld scoren voor klanttevredenheid. 

Houd uw klant te vriend met een pre-incasso

Ons incassobureau in Zeeland beschikt over meerdere strategieën. Overweegt u bijvoorbeeld een incasso in Middelburg voor een trouwe klant die opeens niet meer betaalt en staat bij u de klantrelatie voorop? Dan kunt u gebruikmaken van de pre-incassodienst van ons incassobureau in Zeeland.


Een pre-incasso bestaat uit een vriendelijke en kosteloze herinnering aan uw debiteur om de openstaande factuur te betalen. Vaak is deze herinnering voldoende om uw klant tot actie aan te zetten en zo verdere kosten te voorkomen.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijk incassotraject: een efficiënt en effectief vervolg

Wanneer uw klant niet betaalt na onze herinnering kan ons incassobureau in Zeeland een minnelijke incasso starten. Tijdens dit traject zetten we diverse middelen in om uw debiteur te bewegen tot betaling.

Denk hierbij aan telefonisch contact, e-mails en aanmaningsbrieven. Daarbij blijven onze incassospecialisten altijd vriendelijk en professioneel  in hun communicatie. Onze ervaring leert dat veel debiteuren goed reageren op een minnelijke incasso en de openstaande factuur met of zonder betalingsregeling voldoen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

De betaling van uw openstaande factuur afdwingen met een gerechtelijk incassotraject

Hoewel de pre-incasso en de minnelijke incasso van ons incassobureau in Zeeland vaak succesvol zijn, is het toch mogelijk dat uw klant niet betaalt. In dat geval kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso.


Dit betekent dat we een juridische procedure starten om uw vordering te innen. De stappen van de procesvoering en de kosten bespreken we vooraf met u. Het tarief voor de rechtsprocedure kunnen we in ieder geval flink verlagen door onze eigen juridische professionals in te zetten. Hierdoor hoeft u geen advocaat in te huren wat aanzienlijk in de kosten scheelt. 

Incassobureau in Zeeland: bij Bill Incasso weet u altijd waar u aan toe bent


Bij Bill Incasso vinden we het belangrijk om open te zijn over onze kosten. Daarom hanteert ons incassobureau in Zeeland een heldere kostenstructuur. Zo werken wij bij de pre-incasso en minnelijke incasso op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat als uw debiteur niet betaalt, u ons niets bent verschuldigd. Er worden alleen kosten in rekening gebracht bij een gerechtelijke incasso. In veel gevallen kunnen we echter de incasso- en juridische kosten verhalen op uw debiteur.


Verder hoeft u bij ons geen onaangename verrassingen te verwachten. Bij Bill Incasso wordt er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van abonnementen. Ook bent u niet verplicht om een gerechtelijk incassotraject te starten als een pre-incasso en een minnelijke incasso geen succes hebben. U kunt tot het gerechtelijke incasso altijd het incassotraject zonder kosten stopzetten.Van een minimale incasso in Middelburg tot een hoog bedrag in Renesse: Bill Incasso helpt bij alle bedragen

Ons incassobureau in Zeeland helpt iedere ondernemer en zzp’er die met openstaande facturen kampt. Of het bedrag nu groot of klein is, wij zetten ons volledig in. Bij Bill Incasso kunt u gerust terecht voor een openstaande factuur van 200 euro, want wij hanteren geen minimumbedragen


Bovendien is het indienen van een openstaande factuur zo gedaan. U kunt bij ons namelijk binnen 5 minuten een online-account aanmaken. Hiermee kunt u eenvoudig uw incasso-opdracht indienen en de voortgang van uw dossier volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van bijvoorbeeld uw incasso in Middelburg.


Kies voor ons incassobureau in Zeeland


Wilt u af van uw openstaande facturen en zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Zeeland? Kies dan voor Bill Incasso en ervaar zelf onze efficiënte en effectieve aanpak. Wij gaan direct voor u aan de slag om uw facturen te innen. Maak dus snel een online-account aan en dien uw openstaande factuur in! 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!