Incassobureau Nijmegen: betrouwbaar en snel 

Zoekt u een goed incassobureau in Nijmegen? Bill Incasso zorgt voor een snelle betaling. | Profiteer van onze unieke service!


2003

Wij bestaan al 21 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Nijmegen: kies Bill Incasso voor een menselijke aanpak

Als zzp'er of kleine ondernemer kent u waarschijnlijk de uitdaging van openstaande facturen. Het is vaak een frustrerende ervaring, want een niet betalende klant kost tijd die u vast beter kunt besteden. Bovendien wilt u niet uw klant verliezen door een verkeerde benadering. Gelukkig heeft Bill Incasso de oplossing. Maak daarom snel kennis met de voordelen van ons incassobureau in Nijmegen.

Profiteer van een resultaatgerichte werkwijze van een betrouwbaar incassokantoor in Nijmegen


Bill Incasso combineert jarenlange ervaring met persoonlijke aandacht. Voor ons betekent incasso mensenwerk, waarbij elke situatie uniek is. Daarom kiezen we voor elke zaak de juiste procedure: van pre-incasso tot gerechtelijke incasso. Het doel van ons incassobureau in Nijmegen is dat uw facturen betaald worden, terwijl de relatie met uw klant behouden blijft. We zoeken daarom altijd naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Daarbij streven we naar persoonlijk contact. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor hulp of antwoord op uw vragen. 

Bill incasso: uw incassopartner in Nijmegen met landelijke dekking

Waar u ook bent in Nederland, we zijn er voor u. Hoewel we een incassobureau in Nijmegen zijn, bieden we onze diensten landelijk aan. Dus bent u gevestigd in Nijmegen, maar woont uw debiteur in Groningen? Dan is dat geen probleem. Bill Incasso biedt namelijk een landelijke dekking. Ook kunt u ons incassobureau inschakelen voor openstaande facturen in België.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten; incasso no cure no pay.

Krijg sneller betaald in Nijmegen

Kiest u voor ons incassobureau in Nijmegen, dan kunt u profiteren van een snelle pre-incasso service. Dient u op een werkdag bij ons incassobureau in Nijmegen uw factuur in? Dan versturen we nog dezelfde dag een vriendelijke laatste aanmaning naar uw debiteur. Ontvangen we uw aanmelding in het weekend of op een feestdag? Dan gaat de brief de eerstkomende werkdag de deur uit. Onze ervaring is, dat een vriendelijk verzoek aan debiteuren om te betalen zeer effectief is. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gratis incasso in Nijmegen: 100 procent no, cure no pay

Het indienen van een factuur bij ons incassobureau in Nijmegen is echt helemaal gratis. Wij werken namelijk niet met abonnementen en rekenen ook geen extra kosten. Bij Bill Incasso is no cure, no pay ook echt no cure, no pay.


Als we uw geld dus tijdens het pre-incassotraject niet kunnen innen, kost het u niets. Hetzelfde geldt voor het minnelijk incassotraject. Ook dan betaalt u geen kosten als uw debiteur niet betaalt.

Wordt de achterstallige betaling in het minnelijke incassotraject  wel voldaan?  Dan ontvangt u uw factuurbedrag en de rente en ons incassobureau in Nijmegen de incassokosten van uw debiteur. 

Wij geven niet op en houden de kosten laag


Wat Bill Incasso kenmerkt is het sterke doorzettingsvermogen. In het minnelijke incassotraject benadert ons incassobureau in Nijmegen uw debiteur op verschillende manieren. We bellen, mailen, sms’en of sturen een brief. Lukt het niet om uw wanbetaler over te halen om de factuur te voldoen? En wilt u verder met een gerechtelijke incassoprocedure? Dan probeert ons incassobureau in Nijmegen de gerechtelijke kosten zo laag mogelijk te houden.

Bovendien doen we ons uiterste best om deze kosten op uw debiteur te verhalen. Overigens overleggen we iedere vervolgstap vooraf met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Bill Incasso in Nijmegen: ook voor kleinere bedragen

Denkt u dat u een incassobureau in Nijmegen alleen kunt inschakelen voor grote bedragen? Dan heeft u het mis. Bill Incasso helpt u ook bij bedragen onder de € 500,00. Dus wacht u al lang op een betaling voor een dienst of product van bijvoorbeeld een paar honderd euro? Aarzel dan niet en dien gerust uw factuur in.

Dien gratis uw openstaande factuur in


Wilt u zelf de oplossingsgerichte en menselijke aanpak van Bill Incasso ervaren? Dien dan eenvoudig online uw factuur in. Een account aanmaken kost maar een paar minuten. Daarna regelt ons incassobureau in Nijmegen alles voor u op het gebied van de achterstallige betaling. Bent u benieuwd hoe uw zaak vordert? Dan kunt u het verloop via uw account online volgen. U hoeft verder niets te doen. Zo kunt u zich concentreren op wat écht belangrijk is: de voortzetting en groei van uw onderneming! 


Stop daarom met de zorgen over de aanpak van uw niet-betalende debiteur. Maak snel een account aan bij ons incassobureau in Nijmegen en dien uw factuur vandaag nog in!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!