Incassobureau Arnhem: de efficiënte oplossing bij wanbetalers

Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Arnhem? Bill Incasso helpt graag met het innen van de openstaande facturen. Dien snel gratis uw factuur in!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Arnhem: kies Bill Incasso als betrouwbare partner voor het innen van openstaande facturen

Bent u zzp'er of kleine ondernemer in Arnhem? Dan kent u vast het probleem van openstaande facturen die maar niet worden betaald. Erg vervelend, want dit kan uw cashflow en bedrijfsgroei belemmeren. Bill Incasso, hét incassobureau in Arnhem, biedt de oplossing.


We helpen u met het innen van uw openstaande facturen. Dat doen we op een efficiënte en klantvriendelijke manier,waardoor u uw klant niet hoeft te verliezen.

Voorkom escalatie met onze service voor pre-incasso

Als een factuur niet wordt betaald, belandt u in een lastige positie. U wilt natuurlijk wel het verschuldigde bedrag ontvangen, maar daarbij niet het risico lopen om de klant te verliezen door een te strenge communicatie bij het inschakelen van een incassobureau. Pre-incasso is dan een mooie oplossing.


Dit is een preventieve stap om te voorkomen dat uw openstaande factuur escaleert naar een minnelijk of gerechtelijk incassotraject. Ons incassobureau in Arnhem stuurt dan een laatste herinnering naar uw debiteur. Daarin maken we duidelijk dat er actie wordt ondernomen, wanneer de betaling uitblijft. Zo geven we de debiteur nog één kans om te betalen zonder extra kosten.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Het minnelijk incassotraject: een effectieve en klantvriendelijke methode

Mocht een klant toch niet betalen, dan starten we het minnelijk incassotraject. Onze ervaren incassospecialisten benaderen uw debiteur respectvol en doortastend met als doel dat uw klant snel betaalt.


Door onze klantvriendelijke aanpak is er een grote kans dat u uw klant behoudt. Bij dit traject heeft u geen enkel financieel risico. Betaalt uw klant niet? Dan berekenen we u geen kosten. Betaalt de klant wel? Dan betaalt de klant de incassokosten; incasso No Cure No Pay

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: wanneer juridische stappen zijn vereist 

Als het minnelijk incassotraject niet tot het gewenste resultaat leidt, kan ons incassobureau in Arnhem overgaan tot een gerechtelijk incassotraject. Onze juridische experts staan u dan bij in het gehele proces: van dagvaarding tot beslaglegging. Hierdoor kunt u ook veel kosten besparen, doordat u geen advocaat hoeft in te huren. Is de gerechtelijke incassoprocedure succesvol? Dan verhaalt Bill Incasso bij succes de meeste kosten op de debiteur.


Overigens bent u bij ons nooit verplicht om een gerechtelijke incasso uit te voeren. U kunt dus echt zonder financieel risico uw factuur gratis bij ons indienen.

Hierom kiest u voor ons incassobureau in Arnhem


Met onze jarenlange ervaring in de incassobranche weten we precies hoe we uw openstaande facturen snel en effectief kunnen innen. Sinds 2003 hebben we al meer dan 10.000 ondernemers succesvol geholpen. Daarbij is er in de meeste gevallen geen gerechtelijke incassoprocedure nodig. En dat is goed nieuws voor uw budget, want tot aan de gerechtelijke incasso geldt bij ons No Cure No Pay.


Verder is het ook goed om te weten dat ons bereik zich niet beperkt tot Arnhem en omgeving. Ons incassobureau in Arnhem kan namelijk achterstallige betalingen innen in heel Nederland. Het maakt voor Bill Incasso dus niet uit waar uw debiteur zit. 


Schakel Bill Incasso in voor uw openstaande facturen in Arnhem


Heeft u genoeg van het wachten op een betaling en wilt u profiteren van onze snelle en efficiënte dienstverlening? Maak dan snel een account aan en dien uw openstaande factuur in. Meestal sturen wij dezelfde werkdag nog een brief naar uw debiteur. Ook staan we graag voor u klaar als het om kleinere bedragen gaat. Zo kunt u ook bij ons incassobureau in Arnhem terecht voor openstaande facturen van minder dan 500 euro. 


Kies voor Bill Incasso, hét incassobureau in Arnhem, en ervaar zelf de voordelen van onze professionele en klantgerichte aanpak!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!