Incassobureau Apeldoorn: voor al uw incasso’s 

Ons incassobureau in Apeldoorn biedt zzp'ers en ondernemers in Apeldoorn effectieve incassodiensten.


Maak snel een online-account aan

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Apeldoorn: kies Bill Incasso voor incasso-oplossingen met effect

Als ondernemer of zzp’er in Apeldoorn weet u dat openstaande facturen een grote impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. Het nabellen van wanbetalers kost vaak veel tijd en bezorgt u misschien ook slapeloze nachten. Daarbij wordt uw cashflow bij onbetaalde facturen lager, waardoor u zelf minder heeft te besteden. Ons incassobureau in Apeldoorn is dan dé oplossing! 


Met onze verschillende incassodiensten kunnen we uw openstaande facturen snel en efficiënt te innen. Bovendien begrijpen we hoe belangrijk klantbehoud is voor een zzp’er of ondernemer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in een daadkrachtige en klantvriendelijke aanpak. Het doel van Bill Incasso is dat u wordt betaald en dat u uw klant behoudt.

Bill Incasso in Apeldoorn: uw ervaren partner voor incasso binnen en buiten de gemeentegrenzen


Al sinds 2003  zit Bill Incasso in de incassobranche, we hebben inmiddels meer dan 10.000 ondernemers succesvol geholpen. U kunt er dus op rekenen dat u een ervaren partner krijgt als u voor ons incassobureau in Apeldoorn kiest. Daarbij zijn we speciaal gericht op het helpen van zzp’ers en ondernemers. Als het nodig is, gaan we daarvoor ook ver buiten de gemeentegrenzen van Apeldoorn. Bill Incasso beschikt namelijk over een landelijk netwerk van kantoren en juridische partners. 


Woont de debiteur van uw incasso in Apeldoorn bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan kunnen we dit moeiteloos voor u oplossen. Ook wanbetalers in Vlaams-België zijn bereikbaar voor ons incassobureau in Apeldoorn. Waar de Nederlandse of Vlaamse woonplaats van uw debiteur ook is, u kunt gerust uw incasso indienen bij Bill Incasso in Apeldoorn.

Geef uw klant de kans om incassokosten te vermijden met een gratis pre-incasso

Wanneer u bij ons een openstaande factuur indient, kunt u kiezen uit drie trajecten. De eerste daarvan is een pre incasso. 


Deze dienst bieden we gratis aan. Ook uw klant hoeft niet meer te betalen dan het aan u verschuldigde bedrag. Onze ervaring is dat er in deze fase vaak al snel door de debiteuren wordt betaald om incassokosten te vermijden.


Wanneer u ons incassobureau in Apeldoorn opdracht geeft voor een pre incasso, ontvangt uw debiteur snel een laatste betaalherinnering. 

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijke incasso in Apeldoorn: een intensief traject waar u niets voor betaalt

Weigert uw debiteur tijdens de pre-incasso het bedrag te voldoen? Dan kunnen we doorgaan met het minnelijk incassotraject. Tijdens dit traject proberen wij in goed overleg met uw debiteur tot een oplossing te komen. Wij benaderen uw klant daarvoor op allerlei manieren. De medewerkers van ons incassokantoor in Apeldoorn mailen, bellen, sms'en en versturen brieven om met uw debiteur in contact te komen.

U hoeft daarbij niet bang te zijn om uw klant te verliezen. Want welke communicatiemethode we ook voor uw incasso in Apeldoorn gebruiken, we blijven altijd beleefd. Daarbij doen we er alles aan om de minnelijke incasso succesvol af te ronden. Betaalt uw klant? Dan vergoedt deze ook de incassokosten. Lukt het ons niet om tijdens het minnelijk incassotraject de schuld te innen? Dan kost het u niets. Bij Bill Incasso geldt voor de minnelijke incasso namelijk no cure no pay!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject zonder dure advocaat

Indien het minnelijk incassotraject niet succesvol is, kunnen wij overgaan tot het gerechtelijk incassotraject.


Om de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden, maakt ons incassokantoor in Apeldoorn gebruik van ons landelijke netwerk van juristen. Hierdoor hoeft u niet zelf een dure advocaat te regelen. Bill Incasso begeleidt u tijdens het volledige juridische traject en houdt u op de hoogte van de voortgang.


Vooraf zorgen we ook dat u weet wat de verwachte kosten voor de gerechtelijke incasso zijn.

Ontdek de heldere voorwaarden van ons incassobureau in Apeldoorn

Transparantie is een van onze pijlers. U hoeft bij Bill Incasso niet op te passen voor verborgen kosten. Heeft uw klant bijvoorbeeld nog steeds niet betaald en zijn we het minnelijk incassotraject al gepasseerd? Dan kunt u zonder problemen uw incasso in Apeldoorn stopzetten. U bent dus niet verplicht om kosten te maken voor een gerechtelijk incassotraject. Ook werkt Bill Incasso niet met abonnementen, dus u zit nergens aan vast


Maak snel een online-account aan en start uw incasso in Apeldoorn

Denkt u erover om van de dienstverlening van ons incassobureau in Apeldoorn gebruik te maken? Dan kunt u dat snel en eenvoudig regelen. Maak eerst een online-account aan en dien vervolgens gratis uw openstaande factuur in. Het kost u niet meer dan vijf minuten. Komt uw incasso in Apeldoorn op een werkdag bij ons binnen? Dan zetten we de incassoprocedure nog dezelfde dag  in werking! Wacht dus niet langer en kies voor ons incassobureau in Apeldoorn!


In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!