Incassobureau Terneuzen: incasso op basis van no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Terneuzen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u te maken met openstaande vorderingen en wilt u snel uw geld ontvangen? Ons incassobureau in Terneuzen staat klaar om u te helpen met professionele incassodiensten. Dat doen we zowel voor bedrijven als particulieren. Met onze ruim twintig jaar ervaring in de incassowereld begrijpen we dat onbetaalde facturen een grote impact kunnen hebben op uw financiële situatie. Daarom bieden wij een efficiënte en klantgerichte oplossing om uw vorderingen te innen, waarbij we werken op basis van no cure, no pay.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Incassobureau Terneuzen: incasso zonder financieel risico en een menselijke aanpak 

Het no cure no pay-principe houdt in dat u geen kosten betaalt als we er niet in slagen uw vordering te innen. Dit maakt de dienstverlening van ons incassobureau in Terneuzen risicoloos en aantrekkelijk voor bedrijven van elke omvang. Onze jarenlange ervaring en hoge succesratio (meer dan 95%) garanderen dat u snel en effectief geholpen wordt.


In tegenstelling tot veel andere incassobureaus, benaderen wij uw debiteuren op een vriendelijke en correcte manier. We geloven dat respectvolle communicatie leidt tot betere resultaten en het behoud van klantrelaties. Wanneer een debiteur niet kan betalen, bieden we de mogelijkheid tot een betalingsregeling. Deze aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen uw geld innen, maar ook de relatie met uw klant in stand houden.

Pre-incassodienst: een kosteloze en succesvolle methode

Een uniek aspect van onze dienstverlening is de pre-incassodienst. Dit is een kosteloze herinnering aan uw debiteur met de mededeling dat er nog een betaling openstaat. Als de betaling binnenkomt, brengen we geen kosten in rekening, zelfs niet bij de debiteur. Uw klant kan de rekening dus nog voldoen zonder incassokosten en rente, waardoor deze sneller geneigd is om te betalen. Een pre-incasso is daarom vaak succesvol, terwijl het de relatie met uw klant haast niet belast. 

De transparante werkwijze van uw incassopartner in Terneuzen

De werkwijze van Bill Incasso is transparant en toegankelijk. Via een persoonlijke online incasso-omgeving kunt u eenvoudig een opdracht indienen en de voortgang volgen. U ziet welke stappen de specialisten van ons incassobureau in Terneuzen hebben ondernomen om uw vordering te innen. Zodra de betaling is ontvangen, krijgt u de hoofdsom plus wettelijke rente. De incassokosten gebruiken we als vergoeding voor onze diensten. 


Soms is een minnelijke incasso niet voldoende en wordt er niet betaald. Ook dan kost het u niets. U kunt dan besluiten om door te gaan met een gerechtelijke incasso, waaraan wel kosten zijn verbonden. Maar dat bent u zeker niet verplicht. U kunt op elk moment, zowel tijdens als na een pre-incasso of minnelijke incasso, uw dossier zonder enige verplichting of kosten laten sluiten.

Gerechtelijk incasso in Terneuzen: stap met Bill Incasso naar de kantonrechter

Wilt u na een minnelijke incasso overgaan tot een gerechtelijke incassoprocedure? Dan kunt u rekenen op de professionele ondersteuning van ons incassobureau in Terneuzen. Onze juristen begeleiden u door het hele juridische proces. We leggen de vordering voor aan de kantonrechter en dagvaarden de debiteur. Bij een gunstige uitspraak kan de rechter de debiteur dwingen te betalen, eventueel door beslag te leggen op bezittingen, bankrekeningen en inkomen. Gerechtelijke incasso heeft vaak veel impact en kan hoge kosten met zich meebrengen. Ook als we deze kunnen verhalen op uw debiteur, moet u mogelijk lang wachten op de uitbetaling. Daarom raden we aan om altijd eerst een minnelijke incasso uit te voeren voordat u aan gerechtelijke incasso begint. 

Een incasso starten: kan dat zomaar?

Heeft u te maken met een zakelijke debiteur? Dan kunt u een incassobureau inschakelen zodra betaalafspraken niet worden nagekomen. Bij particuliere debiteuren ligt dat iets moeilijker. Volgens de wet hebben dezen recht op een laatste aanmaning. Deze aanmaning moet voldoen aan wettelijke eisen, zoals het vermelden van de incassokosten en een termijn van 14 dagen voor betaling. Deze zogenaamde WIK-brief kunt u ook door Bill Incasso laten verzorgen via een pre-incasso. Betaalt uw particuliere debiteur niet na de betalingstermijn, dan kunt u de minnelijke incassoprocedure starten. 

Incassobureau in Terneuzen voor huurincasso en particuliere Incasso

Bill Incasso werkt veel voor mkb-bedrijven, maar we helpen ook graag verhuurders en particulieren. Heeft u te maken met huurders die een huurachterstand hebben? Of heeft u als particulier een webwinkel betaald, maar uw aankoop niet ontvangen en krijgt u uw geld niet terug? Of heeft u per ongeluk geld gestort op een verkeerde bankrekening en wilt u het bedrag terugvorderen? Ook hiervoor hebben we een effectieve werkwijze om u te helpen.

Schakel snel Bill Incasso in Terneuzen in

Wilt u vandaag nog uw incasso-opdracht indienen? Maak dan nu een account aan bij Bill Incasso. Ons incassobureau in Terneuzen gaat direct voor u aan de slag. Dit doen wij op een vriendelijke en mensgerichte manier, zodat u snel uw geld ontvangt en de relatie met uw debiteur behouden blijft. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull