Incassobureau Middelburg: no cure, no pay bij Bill Incasso

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Middelburg

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wacht u al weken of misschien wel maanden op uw geld? Doe dit dan niet nog langer en schakel ons incassobureau in Middelburg in. Met meer dan twintig jaar ervaring in de incassowereld, weet Bill Incasso precies wat de beste methode is om vorderingen te innen voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Bovendien kost het u niets als er toch niet wordt betaald. Bill Incasso werkt namelijk op basis van no cure, no pay. Dat het ons niet lukt om een incasso te innen, gebeurt overigens zelden. In 95% van de gevallen zorgen wij voor een snelle betaling.


Incassobureau Middelburg: uw geld innen met een menselijke aanpak


Bill Incasso werkt niet volgens de standaardmethode die de meeste incassobureaus hanteren. Wij kijken namelijk niet eerst naar het geld, maar naar de betrokken mensen. Elke debiteur verdient volgens onze opinie respect. Debiteuren benaderen we daarom altijd vriendelijk en correct. In de meer dan twee decennia dat wij actief zijn, hebben wij ervaren dat de klantrelatie zo veel beter behouden blijft. Bovendien is deze methode ook effectiever om een debiteur aan te zetten om te betalen. 


Een sterk onderdeel van onze menselijke werkwijze is onze unieke pre-incassodienst. Tijdens een pre-incasso sturen we een vriendelijke herinnering naar uw debiteur. Deze dienst is geheel kosteloos voor u en uw debiteur.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Ontdek onze open en transparante werkwijze

Als uw incassopartner in Middelburg en omgeving werken wij op een open en transparante manier. In uw persoonlijke online incasso-omgeving kunt u eenvoudig een opdracht indienen en op elk moment de acties van onze specialisten volgen. Zodra u uw opdracht indient, vorderen we de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten. Wij benaderen uw debiteur daarvoor via post, e-mail, telefoon en social media.


Als alles wordt betaald, ontvangt u direct de hoofdsom plus wettelijke rente. De incassokosten dienen als vergoeding voor onze diensten. Wordt er niets betaald? Dan kost het u niets, dankzij onze no cure, no pay. Bij uitblijvende betaling kunt u altijd een gerechtelijke incasso starten, waarbij onze juristen u kunnen begeleiden. Dit is echter niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om het dossier kosteloos te laten sluiten als er geen betaling plaatsvindt.

Gerechtelijke incassoprocedure in Middelburg: kies voor Bill incasso

Wilt u overgaan tot een gerechtelijke incasso, dan staan de juristen van ons incassobureau in Middelburg u bij. Bij een gerechtelijke procedure wordt uw vordering voorgelegd aan de kantonrechter. Hierna dagvaardt onze deurwaarder uw debiteur. Is de beslissing van de rechter positief? Dan kunnen we eventueel beslag leggen op de bezittingen, bankrekening en het inkomen van uw debiteur.


U kunt ook direct van start gaan met een gerechtelijke procedure. Het is echter beter om eerst te starten met een pre-incasso of een minnelijk incassotraject. Bij een succesvolle gerechtelijke incasso kunnen de kosten weliswaar op de debiteur verhaald worden, maar het kan lang duren voordat u deze ontvangt. De juridische kosten kunnen namelijk vrij hoog zijn, waardoor uw debiteur deze misschien niet kan opbrengen.

Wanneer mag ik een incassobureau inschakelen?

Gaat het om een zakelijke debiteur die zijn betaalafspraak niet nakomt? Dan mag u altijd ons incassobureau in Middelburg inschakelen. Hoewel het voor de verstandhouding met uw zakenrelatie misschien beter is om eerst zelf een herinnering op te sturen. 


Voor particuliere debiteuren gelden juridisch gezien andere regels. Deze debiteuren moet u namelijk eerst een laatste sommatie sturen die aan wettelijke regels voldoet. Deze zogenaamde WIK-brief moet onder meer uw vervolgstappen en incassokosten vermelden. Ook heeft de debiteur wettelijk 14 dagen de tijd om te betalen. Doet deze dat niet? Dan kan het incassotraject van start. Overigens kunt u in plaats van zelf een laatste sommatie sturen, ook gebruikmaken van onze pre-incassodienst. 

Bill Incasso: ook voor uw huurincasso’s en particuliere incasso’s in Middelburg

Als incassobureau in Middelburg bestaat ons klantenbestand voornamelijk uit mkb-bedrijven. Maar ook als verhuurder of particulier kunt u bij ons terecht. Een huurachterstand, een webshop die een retour niet terugbetaalt of een bedrag dat per ongeluk op een verkeerde bankrekening is terechtgekomen: dit zijn allemaal situaties waarmee Bill Incasso u prima kan helpen. 

Start vandaag nog uw incassoprocedure in Middelburg

Wilt u niet meer wachten en snel beginnen met het innen van uw vordering? Registreer u dan op onze website en dien uw incasso eenvoudig in via uw account. Ons incassobureau in Middelburg gaat dan direct voor u aan de slag. Met onze persoonlijke manier van werken zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt met optimaal behoud van de relatie met de debiteur. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull