Incassobureau Goes: voor incasso-oplossingen op basis van no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Goes

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Blijven uw facturen maar openstaan? Het incassobureau in Goes van Bill Incasso helpt u graag. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in het incasseren van vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Ook werkt ons incassobureau volgens het no cure, no pay-principe. Wij rekenen dus alleen kosten als wij uw vordering succesvol innen. In 95% van de gevallen slagen wij erin om een snelle betaling te realiseren.


Een incassobureau in Goes met een menselijke aanpak


Bill Incasso pakt een incasso anders aan dan de standaard incassobureaus. Bij ons gaat het niet alleen om het geld. Wij richten ons ook sterk op de mensen achter de vorderingen. Uw debiteur behandelen we daarom altijd correct en vriendelijk. Onze ervaring is dat dit de beste manier is om te zorgen voor een betaling zonder de relatie met de klant te schaden. Zo biedt ons incassobureau in Goes een haalbare betalingsregeling wanneer de debiteur het bedrag niet in een keer kan voldoen. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Pre-incassodienst: een kosteloze herinnering

Een van de mildste methodes om een debiteur te benaderen is een pre-incasso. Deze unieke dienst van Bill Incasso bestaat uit een vriendelijke herinnering aan de debiteur met de mededeling dat er nog een betaling openstaat. Deze service kost u niets. Ook uw debiteur hoeft ons niets te betalen, wanneer deze het bedrag direct voldoet.


Een incasso in Goes: profiteer van de transparante werkwijze van Bill Incasso


Ons incassobureau in Goes werkt op een open en transparante manier. Zo heeft u als klant van Bill Incasso een persoonlijke online incasso-omgeving. Hier kunt u eenvoudig uw opdrachten indienen en de voortgang van uw dossier volgen. Na de ontvangst van uw openstaande factuur gaan onze specialisten direct aan de slag. Via verschillende communicatiekanalen nemen ze contact op met uw debiteur. Alle acties van onze specialisten kunt u volgen via uw account bij Bill Incasso. Zo weet u precies hoe ver we zijn met uw vordering. 

No cure, no pay: geen resultaat betekent geen kosten

Betaalt uw debiteur? Dan ontvangt u direct de hoofdsom. Ontvangen we het geld niet tijdens de pre-incasso maar tijdens een minnelijke incasso, dan ontvangt u ook de wettelijke rente. De incassokosten gebruiken we als vergoeding voor onze diensten. U hoeft ons dus niets te betalen. Ook als uw klant het openstaande bedrag niet voldoet, kost het u niets. Ons incassobureau in Goes werkt namelijk op basis van no cure, no pay. 


Betaalt uw debiteur niet? Dan is een gerechtelijke incasso mogelijk. Maar u bent dit zeker niet verplicht. Wanneer de betaling uitblijft, kunnen we het dossier ook zonder kosten voor u sluiten.

Een gerechtelijke incassoprocedure in Goes

Meestal zijn een pre-incasso en een minnelijk incassotraject voldoende om een debiteur te laten betalen. In sommige gevallen blijft alleen de laatste stap over: een gerechtelijke incasso. De kantonrechter beslist dan over uw vordering en kan uw debiteur veroordelen tot betaling. Bij dit juridische proces staat u niet alleen. Onze juristen in Goes staan klaar om u te helpen bij iedere stap van de gerechtelijke incasso. Wordt uw debiteur veroordeeld? Dan kunnen we beslag leggen op het inkomen, de bankrekeningen en bezittingen om zo de schuld aan u te voldoen. 


Het lijkt in sommige gevallen misschien verleidelijk om bij bijvoorbeeld een groot geldbedrag direct een gerechtelijke procedure te starten. Ons advies is echter om altijd eerst een minnelijke oplossing te proberen. Een gerechtelijke incasso kan namelijk hoge kosten met zich meebrengen. En al wordt uw debiteur tot betaling veroordeeld, de betaling van deze kosten kan dan nog een tijdje duren. Dat geldt zeker als uw debiteur nog meer geldproblemen heeft. 

Een incassobureau in Goes inschakelen: wanneer mag dat?

Wettelijk gezien mag u bij zakelijke debiteuren een incassobureau inschakelen zodra betaalafspraken niet worden nagekomen. Het is echter beter om vanwege de zakelijke relatie eerst zelf contact op te nemen en een herinnering te sturen.

Voor particuliere debiteuren, zoals consumenten, gelden juridisch gezien andere regels. Deze debiteuren dient u eerst een laatste sommatie te sturen voordat u een incassobureau kunt inschakelen. Deze zogenaamde WIK-brief moet aan bepaalde wettelijke regels voldoen, zoals het vermelden van de vervolgstappen en incassokosten. Ook moet u de debiteur 14 dagen de tijd geven om alsnog te betalen. Blijft de betaling uit? Dan kunt u een incassobureau in Goes inschakelen. 

Bill Incasso: ook voor huurincasso en particuliere incasso

Naast mkb-bedrijven kunnen ook verhuurders en particulieren terecht bij Bill Incasso in Goes. Heeft u te maken met een huurder die een huurachterstand heeft opgebouwd? Of heeft u problemen met een webshop die uw retour niet terugbetaalt? Wij helpen u snel en effectief aan uw geld. Dat geldt ook wanneer uw geld per ongeluk op een verkeerde rekening is gestort. Onze speciale werkwijze zorgt ervoor dat u ook in deze gevallen snel en zonder zorgen uw geld terugkrijgt.

Particuliere incasso in regio Zeist voor allerlei situaties 

Als particulier kunt u ook in allerlei financiële geschillen verzeild raken. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die geen geld teruggeeft na een retour. Ook een dubbel betaalde factuur of een lening aan een bekende die niets aflost, kan u ‘s nachts wakker houden. In al deze en andere financiële kwesties kan ons incassobureau in Zeist u helpen. 

Schakel vandaag nog uw incassobureau in Goes in 

Wilt u dat wij vandaag nog voor u aan de slag gaan? Maak dan nu een account aan en dien direct uw incasso-opdracht in. Als uw incassobureau in Goes komen wij dan direct in actie. Met onze vriendelijke en mensgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt, waarbij de relatie met uw debiteur voorop staat. Heeft u vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull