Incassobureau in Breda: maatwerk voor zzp’ers en ondernemers

Zoekt u een incassobureau in Breda dat effectief openstaande facturen aanpakt?


Kies dan voor Bill Incasso en ontdek onze op maat gemaakte incassotrajecten!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Breda: geef uw zorgen om openstaande facturen aan Bill Incasso

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel incassobureau in Breda? Zoek niet verder! Bill Incasso is dé oplossing voor zzp'ers, kleine ondernemers en bedrijven die openstaande facturen willen innen.


Dat u bij ons goed zit, blijkt wel uit de 9+ die we van onze klanten krijgen. Van onze werkwijze tot en met onze deskundigheid: we scoren op alle fronten hoog, zien we terug in de feedback die we krijgen.


Wij begrijpen als geen ander dat u zich liever richt op uw kernactiviteiten in plaats van op onbetaalde facturen. Profiteer daarom van onze efficiënte en effectieve incassodienstverlening. Dan kunt u zich weer focussen op de groei van uw bedrijf, terwijl Bill Incasso de onderhandelingen aangaat met uw debiteur.

Profiteer van de expertise van Bill Incasso


Ons incassobureau in Breda maakt onderdeel uit van een landelijk netwerk. Zo heeft Bill Incasso ook kantoren in Den Haag en Leeuwarden. Het maakt dus niet uit waar uw debiteur woont: we kunnen zelfs uw onbetaalde facturen in België innen. Naast een groot bereik, heeft Bill Incasso ook veel ervaring. Ons incassobureau bestaat al sinds 2003. In al deze jaren hebben we meer dan 10.000 ondernemers verlost van onbetaalde facturen. Dus kiest u voor ons incassobureau in Breda? Dan kunt u rekenen op veel expertise en professionaliteit.

Geef uw klant nog een kans met het vriendelijke pre-incassotraject

Wanneer een klant niet betaalt, dan zit u als zzp’ er of ondernemer vaak in een tweestrijd. U wilt immers graag uw geld, maar u wilt ook uw klant behouden.


Het pre incassotraject is dan een mooie oplossing. Deze dienst verlenen we gratis  en is de eerste stap in het incassoproces, indien u voor een pre incasso opdracht kiest. In deze fase sturen wij een laatste herinnering naar uw debiteur, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.


Zo heeft uw klant de kans om te betalen zonder dat er incassokosten aan te pas komen. Vaak is een pre incasso al voldoende om uw geld te innen

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Een minnelijk incassotraject zonder financieel risico

Betaalt uw klant ondanks de laatste herinnering toch niet? Dan kunnen we overgaan tot het minnelijk incassotraject. In dit traject benaderen we de debiteur op een klantvriendelijke en effectieve manier om alsnog tot betaling over te gaan.


Onze ervaren incassospecialisten zorgen ervoor dat de communicatie met uw debiteur professioneel en respectvol verloopt, zodat de kans op betaling zo groot mogelijk is. Daarbij houden we altijd rekening met uw zakelijke relatie met de klant.


Nog een goede reden om het minnelijk incassotraject door ons incassobureau in Breda te laten uitvoeren is dat we op basis van No Cure No Pay incasso werken. Betaalt de klant niet, dan kost het u ook niets. Betaalt de klant wel? Dan neemt deze ook de incassokosten voor zijn rekening en kost het u ook niets; No Cure No Pay.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: profiteer van de juridische kennis van ons incassobureau in Breda 

Mocht het minnelijk incassotraject niet tot betaling leiden? Dan kunnen wij in overleg met u overgaan tot het gerechtelijk incassotraject. In deze fase stappen we naar de rechter om uw vordering af te dwingen. U hoeft hiervoor niet apart een advocaat in te huren, want Bill Incasso heeft de juiste juridische expertise in huis. 


Gaat het gerechtelijk incassotraject van start? Dan begeleidt ons incassobureau in Breda u gedurende het gehele traject. Ook zorgen we dat u vooraf precies op de hoogte bent van de kosten van het gerechtelijk incassotraject.


Overigens bent u bij Bill Incasso niet verplicht om een gerechtelijk incasso uit te voeren. Wilt u er na het minnelijk incassotraject mee stoppen? Dan kunt u zonder enige verplichtingen en kosten de incasso beëindigen.

Ontdek nog meer mooie voordelen van Bill Incasso

Zoals u ziet, biedt Bill Incasso verschillende mogelijkheden om openstaande facturen te innen. Daarom nemen we vooraf uw specifieke situatie en wensen door, want ons incassobureau in Breda levert graag maatwerk. Misschien heeft u een eenmalige incasso van een paar honderd euro? Of misschien wilt u dat we u helpen met meerdere openstaande facturen met grote bedragen? Het kan bij ons allemaal.


Gaan we eenmaal van start? Dan heeft u via ons onlineplatform 24/7 inzicht in de voortgang van uw incasso-opdracht. Zo weet u altijd hoe het er met uw incassozaak voor staat.


Bent u klaar om uw openstaande facturen aan te pakken? Maak dan nu een online account aan bij Bill Incasso en dien uw opdracht in. Ontvangen we uw factuur op een werkdag? Dan starten we de incasso nog op dezelfde dag!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!