Incassobureau Zwolle 

Incasso-oplossingen voor zzp’ers en ondernemers!


Ontdek onze effectieve incassodiensten en start snel uw incasso in Zwolle!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Zwolle: uw ervaren partner voor openstaande facturen

Als zzp’er of kleine ondernemer in Zwolle weet u hoe belangrijk tijdige betalingen zijn. Een niet-betaalde factuur kan uw liquiditeit in gevaar brengen.


Maak daarom gebruik van de diensten van Bill Incasso. Dankzij onze efficiënte processen hebben we al duizenden ondernemers succesvol bijgestaan. Ontdek daarom snel meer over ons incassobureau in Zwolle.

Krijg betaald en behoud uw klant bij een incasso in Zwolle

Bij achterstallige facturen komen zzp’ers en ondernemers vaak in een lastige situatie terecht. U wilt natuurlijk het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk ontvangen, maar tegelijkertijd uw goede  relatie met uw klant behouden


Bij Bill Incasso staat een correcte behandeling van uw klant voorop. U heeft bij ons de keuze uit verschillende incassomethodes: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Ons incassobureau in Zwolle biedt daarmee voor iedere situatie de juiste aanpak.

Pre-incasso: begin met een vriendelijke herinnering

De pre-incassodienst van ons incassobureau in Zwolle biedt een effectieve manier om uw klanten op een vriendelijke wijze aan hun verplichtingen te herinneren. Deze dienst is ideaal voor ondernemers die hun klanten nog een laatste kans willen geven om de openstaande factuur te betalen zonder bijkomende kosten.

Met onze pre-incassoservice sturen we, namens u, een laatste herinnering naar de debiteur. Uit onze ervaring blijkt dat in veel gevallen de rekening dan direct wordt betaald.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijk incassotraject: voor een doortastend en respectvol vervolg

Als een klant na de pre-incassofase nog steeds niet betaalt, schakelen we over naar het minnelijk incassotraject. Onze ervaren incassospecialisten nemen dan contact op met de debiteur om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Dit doen we op een doortastende, maar altijd respectvolle wijze. Bij ons incassobureau in Zwolle ligt de focus op het behouden van een goede relatie tussen u en uw klant, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat uw factuur wordt voldaan.

 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: de laatste stap

Heeft het minnelijk incassotraject niet het gewenste resultaat opgeleverd voor uw incasso in Zwolle? Dan kunt u kiezen voor het gerechtelijk incassotraject.


Onze juristen verzorgen in dat geval een correcte dagvaarding en staan u bij in de rechtbank. Dankzij hun expertise heeft u geen aparte advocaat nodig, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

Profiteer van No Cure No Pay bij ons incassobureau in Zwolle

Het juridisch aanpakken van wanbetalende klanten kan intimiderend zijn. Echter, met Bill Incasso aan uw zijde kunt u deze stap zorgeloos zetten. In Zwolle kiezen velen voor ons incassobureau vanwege ons 'No Cure No Pay'-principe. Dit betekent dat u bij pre-incasso en minnelijke incasso niets betaalt als wij het bedrag niet innen. Bij een gerechtelijke incasso kunnen, bij succes, de juridische kosten bij succes worden verhaald op de wanbetaler.


Ervaar transparantie en toegankelijkheid bij uw incasso in Zwolle

Bij Bill Incasso kunt u rekenen op een heldere en transparante kostenstructuur. Wanneer we, met uw toestemming, een gerechtelijke incasso starten, informeren we u ruim van tevoren over de verwachte kosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over ongewenste abonnementen wanneer u bij ons uw openstaande factuur indient. Bovendien helpen we u ook graag met het innen van kleinere bedragen. Gaat het bijvoorbeeld om een bedrag van minder dan € 500,00? Ons incassobureau in Zwolle neemt ook deze zaak graag voor u in behandeling


Kies ons incassobureau in Zwolle voor al uw incasso’s in Nederland

Bill Incasso is actief door heel Nederland. Of uw niet-betalende klant nu in Maastricht, Den Helder of Amsterdam woont, voor ons is dat geen enkel probleem. Daarnaast kunt u de voortgang van uw incasso-opdracht online nauwlettend volgen via uw  persoonlijk account bij Bill Incasso. Het aanmaken van dit account kost u slechts vijf minuten, waarna u direct uw openstaande factuur of facturen kunt indienen.


Bill Incasso: ervaar onze persoonlijke handelwijze voor uw incasso in Zwolle

Vindt u dat uw klanten persoonlijke aandacht verdienen? Dat vinden wij ook. Bij ons bent u geen nummer en dat geldt ook voor uw debiteur. We geloven in een menselijke aanpak voor het beste resultaat. Maak daarom nu uw online account aan bij Bill Incasso en dien uw opdracht in. Wij zorgen ervoor dat uw incasso in Zwolle op een professionele en effectieve manier wordt geïncasseerd, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf. 


Wilt u dus effectief en zonder zorgen uw problemen met achterstallige facturen oplossen? Maak dan snel een gratis account aan bij Bill Incasso: uw incassobureau in Zwolle!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!