Gratis Incasso | Uw factuur snel betaald | Door heel NL

Bij ons is het indienen van een incasso opdracht gratis.

In het minnelijk incassotraject behandelen wij uw incasso opdracht geheel op basis van no cure no pay. Bij uw klant brengen wij incassokosten in rekening. Wordt de vordering volledig voldaan dan betaalt uw klant dus de kosten.

 Wanneer er onverhoopt niets betaald wordt dan bent u  ons ook niets verschuldigd, gratis incasso oftewel no cure no pay.

Zo werkt onze No Cure No Pay incasso

Wij werken landelijk.

Het maakt dus niet uit waar u of uw klant woont.

No Cure No Pay

Gratis incasso, uw debiteur betaalt de kosten.

Van A tot Z geregeld

Bill verzorgt ook een gerechtelijke procedure, als u dat wilt.
gratis incasso

Een gratis incassobureau? Hoe kan dat?

Bill probeert er alles aan te doen om uw openstaande factuur in het minnelijke incassotraject, dus zonder tussenkomst van de rechter, te incasseren.

Hiervoor benaderen wij uw klant meerdere malen, zowel per post, e-mail en persoonlijk (telefonisch). Als het nodig is treffen we een (redelijke) betalingsregeling en houden dit allemaal in de gaten totdat de gehele vordering door uw debiteur betaald is. Dit gehele traject valt onder het gratis incasso traject.


De incassokosten zijn voor uw klant

Bij uw klant brengen wij incassokosten in rekening. Deze zijn vastgesteld in de wet incassokosten en bedragen nooit meer dan maximaal 15% van de hoofdsom. Wel zijn ze minimaal € 40.

En hierdoor kunnen we aan u gratis incasso aanbieden. Betaalt uw klant de incassokosten niet? Dan hoeft u ons ook niets te betalen. Betaalt uw klant de vordering wel dan betaalt uw klant de kosten en hoeft u ook niets te betalen.

"Uw openstaande facturen incasseren wij geheel gratis. Wordt er niets geïncasseerd dan kost het u ook niets. Bij een geslaagde incasso betaalt uw klant de incassokosten. No Cure No Pay"
debiteur-betalingsherinnering

Gratis kosteloze aanmaning

Voordat u een gratis incasso opdracht indient, moet u soms aan een aantal wettelijke eisen voldoen voordat we incassokosten in rekening mogen brengen. 

Is uw klant een bedrijf? Dan kunt u direct een incasso opdracht indienen. Er zijn dan geen wettelijke bepalingen waar aan voldaan moet worden.

Maar is uw klant een particulier (consument) dan moet er eerst nog een zogenaamde 14 dagen brief verstuurd worden. Deze laatste kosteloze aanmaning moet bijvoorbeeld een minimale betalingstermijn van 14 dagen hebben. Ook moeten de eventueel bijkomende incassokosten exact vermeld worden.

Heeft u dit nog niet gedaan? Geen probleem, kies bij het indienen van uw openstaande factuur voor 'pre incasso' en wij versturen deze 14 dagen brief geheel kosteloos. Zowel voor u als uw klant zijn er geen bijkomende kosten van het incassobureau.

Betaalt uw klant binnen de gestelde termijn? Meld dit dan via de online portal, het dossier wordt kosteloos gesloten. Ontvangt u geen betaling? Dan doet u ook niets, uw vordering rolt dan automatisch door in een gratis incasso opdracht.

rechtbank

Openstaande facturen incasseren via de rechtbank

Niet altijd lukt het om een vordering minnelijk te incasseren. Dan ontvangt u van ons een voorstel voor een eventuele gerechtelijke procedure. Wilt u geen gerechtelijke procedure? Dan kunt u op dat moment gratis het dossier stop laten zetten.

Een gerechtelijke procedure starten we pas na uw toestemming. Wij stellen een dagvaarding op en uw klant moet bij de kantonrechter verschijnen. Een advocaat is nooit nodig.

Procederen proberen we altijd te voorkomen.

8 Voordelen van ons gratis incassobureau inschakelen.

  • Een dossier indienen is gratis.
  • Geen kosten bij geen resultaat.
  • Dezelfde (werk)dag nog actie.
  • Klant betaalt de kosten, No Cure No Pay incasso.
  • Persoonlijke benadering van de klant.
  • Bill werkt door heel Nederland.
  • Bill bestaat al sinds 2003!
  • Van A tot Z geregeld.
Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.