Incassobureau in Helmond


klantvriendelijk en ervaren | Bill Incasso

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Helmond: kies voor de succesfactor van Bill Incasso

Het runnen van een onderneming, of je nu zzp'er bent of een kleine ondernemer, is een uitdaging. Een van de lastige aspecten van het ondernemerschap is het innen van openstaande facturen.


Onderneemt u in Helmond? Dan biedt Bill Incasso dé oplossing. Wij begrijpen de pijn van een onbetaalde factuur. Daarom staan we graag voor u klaar om uw incasso in Helmond aan te pakken. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness terwijl ons incassobureau in Helmond aan de slag gaat met uw debiteur of debiteuren. 

Profiteer van de expertise van Bill Incasso voor uw incasso in Helmond

Bill Incasso is een ervaren incassobureau in Helmond. Al sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van zzp'ers en kleine ondernemers bij het innen van openstaande facturen. Daarom weten we precies hoe we te werk moeten gaan bij een incasso in Helmond.


Om uw geld te incasseren hebben we  meerdere methodes beschikbaar. Afhankelijk van de situatie kunnen we een pre-incasso, minnelijke incasso of een gerechtelijke incasso uitvoeren. Dit alles doen we natuurlijk in overleg met u. 

Pre-incassotraject: de gemakkelijkste weg

Een incasso in Helmond kan vaak al snel worden opgelost met een pre-incasso. Een vriendelijke herinnering maakt namelijk al snel het verschil. En dat is precies wat we doen bij een pre-incasso. We sturen namelijk een laatste waarschuwing naar uw debiteur. Daarin staat dat er actie ondernomen moet worden om de openstaande factuur te voldoen. Ook vertellen we dat dit de laatste kans is om zonder extra kosten het bedrag te betalen.


Vaak is deze laatste herinnering voldoende om de betaling te ontvangen zonder verdere incassomaatregelen. Dat is gunstig voor de debiteur, maar ook voor u. U betaalt ons incassobureau in Helmond namelijk helemaal niets en u heeft snel uw geld. Mocht de debiteur niet betalen? Ook dan bent u ons niets verschuldigd, want wij werken op basis van No Cure, No Pay. U kunt dus gratis een incassobureau inschakelen. 

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Een minnelijk incassotraject zonder financiële verplichtingen

No Cure, No Pay geldt ook voor het minnelijk incassotraject. Tot deze fase gaan we meestal over als het pre-incassotraject niet tot betaling leidt. Bij een minnelijk incassotraject benaderen we uw debiteur op een formele en professionele manier zonder dat er een rechter bij wordt betrokken.


Ons incassobureau houdt daarbij nauw contact met uw debiteur en probeert eventueel tot een betalingsregeling te komen die voor beide partijen acceptabel is. Het minnelijk incassotraject is vaak succesvol en zorgt ervoor dat u uw geld alsnog ontvangt. Betaalt uw debiteur? Dan vergoedt deze ook de incassokosten.


Zoals u ziet, loopt u bij een pre-incasso of minnelijk incasso geen enkel financieel risico.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: de laatste stap voor halsstarrige wanbetalers

Indien een minnelijke incasso niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we overgaan tot een gerechtelijk incassotraject. In deze fase schakelen we onze juristen in om uw vordering via de rechter af te dwingen. Hoewel een gerechtelijke incasso meer tijd en kosten met zich meebrengt, is dit traject soms noodzakelijk om uw openstaande factuur alsnog betaald te krijgen. 


U bent overigens nergens toe verplicht. Wilt u na de minnelijke incasso stoppen? Dan kan dat bij Bill Incasso zonder problemen. Wilt u doorgaan? Dan maakt ons incassobureau in Helmond u vooraf duidelijk hoe hoog de kosten zijn van de gerechtelijke incasso.

Ontdek nog meer pro’s van ons incassobureau in Helmond

Behalve decennia aan ervaring en een klantvriendelijke aanpak van uw debiteuren zijn er nog meer goede redenen om te kiezen voor ons incassobureau in Helmond. Zo hoeft u bij ons niet bang te zijn voor verborgen kosten of dat u vastzit aan een abonnement. Daarbij zijn onze incassoprocedures snel en effectief. Hoe uw incasso in Helmond verloopt, kunt u eenvoudig volgen via uw online-account. Zo bent u  altijd op de hoogte over de stand van zaken  van uw openstaande facturen!


Start uw incasso in Helmond in 5 minuten bij Bill Incasso

Wist u dat we al meer dan 10.000 ondernemers succesvol hebben geholpen met het innen van achterstallige betalingen? Bovendien is de gemiddelde klanttevredenheidsscore van Bill Incasso een indrukwekkende 9,3. Zoekt u dus een betrouwbaar incassobureau in Helmond, dan vindt u die in Bill Incasso. 


Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u een achterstallige betaling laten behandelen door ons incassobureau in Helmond? Maak dan eenvoudig een online-account aan bij Bill Incasso en dien uw openstaande factuur in. Deze hele procedure duurt maar 5 minuten. Na ontvangst gaan we snel aan de slag met uw incasso in Helmond!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!