Incassobureau Tilburg nodig?  |  Bill Incasso

No Cure No Pay ️ |  Direct online indienen binnen vijf minuten 
Pre incasso service mogelijk  |  Door heel Nederland


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Op zoek naar een incassobureau in regio Tilburg?

U bent op zoek naar een goed incassobureau, maar u weet (nog) niet waar u moet beginnen, wat de benodigde stappen zijn en hoe u de factuur snel betaald krijgt zonder overbodige kosten. Hieronder leest u alle informatie, tips & tricks die u nodig heeft om snel uw geld terug te krijgen zonder bang te zijn uw klant kwijt te raken!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Geen standaard incassobureau

Voor een incasso in Tilburg of de nabije omgeving is Bill Incasso geen standaard bureau. Door onze landelijke dekking kunnen u of uw debiteur overal in Nederland en zelfs België wonen. U hoeft dus beiden niet gevestigd te zijn in de regio Tilburg. Bill Incasso vindt persoonlijk contact namelijk belangrijk, of dit nu plaatselijk is of niet. Daarom bieden wij verschillende trajecten aan die gefocust zijn op persoonlijke contact:

  • Pre incasso traject

Er komt een moment dat u of uw bedrijf te maken krijgt met een onbetaalde factuur. U wilt de factuur natuurlijk betaald krijgen, maar de relatie met uw klant tegelijkertijd ook behouden. Een incassobureau inschakelen kan voelen als een agressieve stap naar uw klant, maar dit is in de praktijk bij Bill Incasso zeker niet het geval. 


Binnen drie minuten maakt u bij ons een account aan, waarna u vervolgens kan kiezen om dezelfde werkdag een pre incasso brief te laten versturen vanuit Bill Incasso naar uw klant. Zo wordt uw debiteur op vriendelijke wijze herinnerd aan de openstaande factuur. 


Betaalt uw klant, dan meldt u dit via onze online portal. Het dossier wordt kosteloos door ons gesloten. Geen kosten voor uw klant èn geen kosten voor u! Betaalt uw klant niet, dan hoeft u niets te doen en het kost u ook niets. Ons incassobureau heeft een No Cure No Pay beleid. Het dossier rolt automatisch door in een minnelijk incasso traject.

  • Minnelijk incasso traject

Met het minnelijke incassotraject zorgt Bill Incasso ervoor dat uw klantrelatie behouden blijft, maar ons incassobureau zet wel een effectieve werkwijze in: we benaderen uw debiteur meerdere keren via e-mail, sms, post, aangetekende mail en persoonlijk via telefoon. Bill Incasso zet zich vol in om dit traject te laten slagen. Dit om zoveel mogelijk kosten te voorkomen. 


Wordt uw dossier betaald? Dan betalen wij de incassokosten. U ontvangt van ons uw factuurbedrag + geïncasseerde rente. Wordt er niets betaald? Dan bent u ons ook niets verschuldigd. No Cure No Pay!

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Gerechtelijk traject

Blijft een uiteindelijke betaling in de minnelijke incassoprocedure toch uit, dan kunt u samen met ons incassobureau ervoor kiezen om over te gaan tot een gerechtelijk incassotraject. Hierbij zorgt de rechtbank voor een correcte, maar kordate aanpak. Bill Incasso zal uw belangen behartigen en de gehele procedure van A tot Z voor u regelen. Ons incassobureau houdt de kosten zo laag mogelijk, want een advocaat is hierbij niet nodig. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Of toch beter een incasso-advocaat in Tilburg?

Net als Bill Incasso kunnen ook incasso-advocaten u helpen met het incasseren van openstaande vorderingen. Bent u dus niet beter af met een incasso-advocaat? Waarschijnlijk niet. Een incasso-advocaat is alleen nodig voor het voeren van gerechtelijke procedures bij vorderingen van meer dan EUR 25.000. Is de vordering lager? Dan bent u veel beter af met een (veel goedkoper) incassokantoor in Tilburg, zoals Bill Incasso. Wij starten altijd met een gratis minnelijke incassotraject, en mocht het nodig zijn voeren onze ervaren juristen voor u een gerechtelijke procedure.Bill Incasso inschakelen?

Anders dan bij deurwaarders en gerechtelijke procedures zit u bij Bill Incasso niet meteen aan kosten vast. Naast onze pre incasso en No Cure No Pay service hoeft u geen abonnementskosten te betalen. U kan elke online factuur indienen, ook onder de 500 euro.

Op zoek naar een incassobureau in Tilburg of de nabije omgeving? U kunt binnen vijf minuten uw account aanmaken en uw factuur indienen. Wij gaan dezelfde werkdag nog voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Bill Incasso staat voor u klaar! Bel gerust bij ons incassobureau op 085 - 130 54 66 of mail naar info@billincasso.nl. U krijgt op werkdagen gemiddeld binnen één uur al antwoord!

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!