gratis-incassobureau-inschakelen-kan-dat

Gratis incassobureau inschakelen kan dat

Gratis incassobureau inschakelen, kan dat?

 

Een gratis incassobureau inschakelen is vrij eenvoudig. Veel incassobureaus werken tegenwoordig op basis van no cure no pay. Een incasso opdracht indienen kost niets en als de debiteur (uw klant) betaalt, voldoet die ook de incassokosten.


Voordelen van Bill Incasso

 

Waar moet je op letten bij een gratis incassobureau inschakelen?

 

Er zijn letterlijk honderden partijen in Nederland die zich bezig houden met het incasseren van openstaande facturen en gratis incasso. 

 

Hoe kies je dan het beste incassobureau uit? In deze video leggen we uit hoe het werkt en waar je op moet letten;

 


 

No Cure No Pay is dat hetzelfde als gratis incassobureau inschakelen?

 

In principe wel. No Cure No Pay incasso betekent meestal dat u niets hoeft te betalen als   er niets geïncasseerd wordt. Het betekent niet dat je nooit iets hoeft te betalen, staar je niet blind op ‘No Pay’. No Cure No Pay betekent letterlijk ‘Geen Oplossing, Geen Betaling’.

 

Wanneer moet je dan wel iets betalen? Dat hangt helemaal af van de tarieven en voorwaarden van het incassobureau. Kijk hier dus altijd goed naar voordat je een gratis incassobureau inschakelen gaat. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iets moet betalen als je tussentijds de opdracht annuleert. Het incassobureau kan dan immers de kosten niet meer op de debiteur verhalen. Informeer hier goed naar!

 

 

 

Reactie plaatsen