Incasso groothandel: no cure, no pay

Heeft u een groothandel en levert u goederen aan retailers en andere bedrijven? Dan levert u vaak op factuur. Vertrouwen is erg belangrijk, en gelukkig is dit bij de meeste klanten geen probleem. Helaas gebeurt het ook regelmatig dat klanten om wat voor reden dan ook hun factuur niet voldoen. Erg vervelend, want met krappe marges betekenen onbetaalde facturen een grote kostenpost.


Bill Incasso biedt de oplossing: incasso speciaal voor groothandels, op basis van no cure, no pay.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Incasso voor groothandels en magazijnhouders

Sinds 2003 hebben we bij Bill Incasso duizenden groothandels geholpen met het innen van hun facturen. In 95% van de gevallen met succes: een percentage waar we trots op zijn!


Bij onbetaalde facturen in de groothandel zijn er grofweg twee soorten debiteurs, die elk een aparte manier van benaderen nodig hebben. Allereerst heb je de notoire wanbetalers: klanten met een lage betaalmoraal die alleen betalen als ze echt niet anders meer kunnen. Dit zijn calculerende types waar we de namen vaak al direct herkennen van eerdere opdrachten. Door deze wanbetalers correct te benaderen en duidelijk te maken dat ze geen keuze hebben, is een snelle betaling vrijwel gegarandeerd.


Het tweede type debiteur dat we vaak tegenkomen is de ondernemer die zelf cashflowproblemen heeft. Heel vervelend, maar daar hoeft u niet de dupe van te worden. Door vriendelijk duidelijk te maken dat uw factuur prioriteit heeft en eventueel een betaalregeling voor te stellen, lukt het ons vrijwel altijd om tot een oplossing te komen met optimaal behoud van de klantrelatie.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Pre-incasso of minnelijke incasso?

    Vindt u het starten van een minnelijke incasso procedure nog een stap te ver? Speciaal hiervoor hebben wij onze unieke pre-incassoservice ontwikkeld. Kiest u bij het indienen van uw factuur voor pre-incasso? Dan sturen wij uw debiteur een kosteloze (ook voor de debiteur) laatste waarschuwing op het briefpapier van Bill Incasso. Uw debiteur krijgt dan nog 7 dagen de tijd om zonder extra kosten te betalen. Doet hij dit? Super! Geef dit dan aan en wij sluiten het dossier gratis voor u. Geen betaling ontvangen? Dan wordt het dossier automatisch omgezet in een minnelijke incasso.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

Wat kost een horeca incasso?


Het minnelijke incassotraject is bij Bill Incasso voor u als schuldeiser gratis. De pre-incasso is voor zowel uzelf als uw debiteur altijd geheel kosteloos. De kosten van het minnelijke traject worden verhaald op de debiteur. De hoogte van deze kosten is wettelijk bepaald, volgens een staffel. Over de eerste € 2.500 wordt altijd 15% aan incassokosten berekend, met een minimum van € 40. Gaat het dus bijvoorbeeld om een factuur van € 500? Dan bedragen de incassokosten € 75.


Meer over incassokosten

Altijd en overal onze acties volgen

Dat u uw vordering uithanden geeft, wil bij Bill Incasso niet zeggen dat u ook de controle verliest. Via ons online portaal heeft u namelijk altijd en overal inzicht in uw incasso-opdracht. Na het aanmaken van uw account en het indienen van uw opdracht, kunt u hier precies volgen welke acties uw persoonlijke incasso-expert onderneemt. Wordt er bijvoorbeeld contact opgenomen via de telefoon en afgesproken dat er binnen 3 dagen betaald wordt? Dan leest u dat hier terug.

Wettelijke incassokosten

Bill Incasso werkt op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat wij geen kosten bij u in rekening brengen wanneer er niet wordt betaald door uw klant. Uiteraard brengen wij voor onze diensten wel kosten in rekening bij uw klant. Deze kosten zijn wettelijk bepaald door de Wet Incassokosten, kortweg WIK. Deze kosten bedragen 15% over de eerste € 2500, 10% over de tweede € 2500 en 5% over de volgende € 5000, met een minimum van € 40.

Incassobureau voor groothandels door heel Nederland

Het maakt voor onze dienstverlening niet uit of u in Zeeland, Groningen, Zuid-Holland of een andere provincie gevestigd bent als groothandel. Ook werken wij in alle grote steden, zoals Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Bill werkt landelijk, dus ook de locatie van uw debiteur maakt voor ons geen verschil. Via uw eigen online incasso-omgeving volgt u altijd en overal onze acties.

Direct gratis uw incasso als groothandel uitbesteden

Wettelijk gezien mag u na het verstrijken van de betaaltermijn bij zakelijke klanten direct een incassobureau inschakelen. Het kan natuurlijk geen kwaad om zelf ook eens te bellen of een betaalherinnering te sturen, maar wacht zeker niet te lang met het uithanden geven van uw vordering. Hoe eerder u als groothandel uw incasso uithanden geeft, hoe groter de kans op succes en hoe sneller u betaald wordt.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

nullnullnullnullnullnullnullnullnull