Incassobureau Zuid-Holland | Incasso Rotterdam 


Ervaar de kracht van Bill Incasso, hét incassobureau in Zuid-Holland voor zzp'ers en kleine ondernemers. 

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Maak een einde aan onbetaalde facturen met Bill Incasso: uw incassobureau in Zuid-Holland

Het overkomt de beste ondernemers: facturen die maar niet worden betaald. Of het nu om diensten of producten gaat, het blijft vervelend. Door openstaande facturen beschikt u over minder cashflow. Bovendien bent u kostbare tijd kwijt met het aansporen van uw debiteuren om te betalen.


Dat kan anders als u Bill Incasso inschakelt. Bent u gevestigd in Zuid-Holland of bevindt uw debiteur zich in deze provincie? Dan staat ons incassobureau in Zuid-Holland klaar om u te helpen. Of het nu gaat om een incasso in Rotterdam of in een klein plaatsje als Haastrecht, Bill Incasso zorgt dat uw openstaande factuur wordt betaald

Bill Incasso: voor de betaling van uw openstaande factuur en het behoud van uw klant

Bill Incasso is een gerenommeerd incassobureau met jarenlange ervaring in het succesvol incasseren van openstaande vorderingen. We hebben al duizenden ondernemers geholpen met allerlei incassoproblemen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak, waarbij wij altijd streven naar een minnelijke oplossing.  Want als ondernemer of zzp’er wilt u natuurlijk graag uw klant behouden. Ons incassobureau in Zuid-Holland zorgt daarom altijd voor een respectvolle benadering van uw debiteur. 

Houd uw klant te vriend met een pre-incasso

Ons incassobureau in Zeeland beschikt over meerdere strategieën. Overweegt u bijvoorbeeld een incasso in Middelburg voor een trouwe klant die opeens niet meer betaalt en staat bij u de klantrelatie voorop? Dan kunt u gebruikmaken van de pre-incassodienst van ons incassobureau in Zeeland.


Een pre-incasso bestaat uit een vriendelijke en kosteloze herinnering aan uw debiteur om de openstaande factuur te betalen. Vaak is deze herinnering voldoende om uw klant tot actie aan te zetten en zo verdere kosten te voorkomen.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Pre-incasso: de eerste stap naar uw geld

Bill Incasso lost 95 procent van de dossiers op zonder dat er een rechter aan te pas komt. Dat is zowel fijn voor u als voor uw debiteur. Een van de meest vriendelijke incassotrajecten is de pre-incasso.


Hierbij stuurt ons incassobureau in Zuid-Holland namens u een laatste aanmaning naar de debiteur met het verzoek om de openstaande factuur alsnog binnen een korte termijn te voldoen. Deze aanmaning is voor u  geheel kosteloos  en kan in veel gevallen leiden tot een snelle betaling van de openstaande factuur. Uw debiteur kan daardoor namelijk incassokosten en rente vermijden die in de minnelijke incasso wel worden berekend. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Voorkom de rechtbank met een minnelijke incasso via ons incassobureau in Zuid-Holland

Heeft de laatste herinnering in het pre-incassotraject geen succes? Dan kunnen we uw incasso vervolgen met een minnelijke incasso. Ook tijdens een minnelijke incasso doet ons incassobureau in Zuid-Holland er alles aan om uw geld te innen en een gang naar de rechtbank te vermijden.


Onze incassospecialisten zullen via e-mail, telefoon, de post en sms contact opnemen met uw debiteur om (eventueel) tot een betalingsregeling te komen. Ons doel is om de relatie tussen u en uw klant zo min mogelijk te beschadigen, terwijl we tegelijkertijd streven naar een snelle betaling van de openstaande factuur. Ook de minnelijke incasso kost u niets, omdat Bill Incasso werkt volgens No Cure No Pay

Gerechtelijke incasso: met Bill Incasso staat u sterk in de rechtszaal


In sommige zaken leidt het minnelijke incassotraject helaas niet tot een oplossing. In dat geval kunnen wij, in overleg met u, overgaan tot een gerechtelijke incasso. Hiermee schakelt ons incassobureau in Zuid-Holland eigen juridische experts in om via de rechter alsnog betaling van uw openstaande factuur af te dwingen. Voordat we het gerechtelijke incassotraject instappen, brengen we u uiteraard op de hoogte van de kosten. Bij een veroordeling worden deze echter betaald door uw debiteur. De kans dat dit gebeurt is groot, want Bill Incasso heeft al meer dan 5000 processen met succes afgerond bij het kantongerecht.Bill Incasso in Zuid-Holland: van een incasso in Rotterdam tot een debiteur in Antwerpen

Schakelt u ons incassobureau in Zuid-Holland in, dan hoeft u voor uw incassoprocedures niet binnen de provinciegrenzen te blijven. Bill Incasso werkt namelijk door heel Nederland. Dus is uw onderneming gevestigd in Groningen, maar heeft u een debiteur in Rotterdam? Dan kunnen wij voor u de incasso in Rotterdam uitvoeren. Of is uw zakelijk adres in Den Haag en zit uw debiteur in Den Bosch? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Bill Incasso wijkt zelfs uit naar Vlaanderen wanneer uw wanbetaler bijvoorbeeld in Antwerpen woont.


Net zo flexibel als de locatie, is ook het te incasseren bedrag. Voor ons incassobureau in Zuid-Holland is geen incasso te hoog of te laag. Onze specialisten zetten zich net zo hard in voor een schuld van 250 euro als voor een bedrag van 6000 euroDien in 5 minuten uw incasso-opdracht in bij ons incassobureau in Zuid-Holland


Bent u overtuigd van de kracht van Bill Incasso en wilt u ons inschakelen om uw openstaande facturen te incasseren? Maak dan eenvoudig een online-account aan en dien uw opdracht in. Deze handeling  kost u niet meer dan 5 minuten.  Ons incassobureau in Zuid-Holland start dan snel met uw dossier en zorgt dat uw factuur alsnog wordt betaald!


Incassobureau Zuid-Holland

Onderstaand een aantal plaatsen in Zuid-Holland waar wij al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpen met openstaande facturen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!