Incasso verhuur: krijg openstaande vorderingen snel betaald

Als verhuurder van goederen als auto’s en bouwmaterialen of ruimtes en (feest-)locaties levert u vaak op factuur. Ook kan het zijn dat extra kosten vanwege boetes of schadeposten achteraf nog voldaan moeten worden. Meestal gaat dat goed, maar vroeg of laat krijgt u te maken met wanbetalers: klanten die het niet zo nauw nemen met de betaalafspraken. Wat dan? Bill Incasso biedt de oplossing: Incasso voor verhuurders, op basis van no cure, no pay. Levert het niets op? Dan kost het u ook niets!

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Incasso voor verhuurders van auto’s, machines en meer

Alweer sinds 2003 helpen we bij Bill Incasso mkb-bedrijven en zzp’ers in de verhuurbranche met het innen van facturen. In vrijwel alle gevallen doen we dat met succes: in maar liefst 95% van de gevallen kunnen wij met enkel een minnelijke incassoprocedure de openstaande vordering incasseren. Dit doen wij op een vriendelijke en sociaal verantwoorde manier. Dat is namelijk niet alleen beter voor de klantrelatie, maar ook veel effectiever!


Wat we bij de verhuur van goederen als auto’s en gereedschap en ruimtes als feestlocaties vaak zien, is dat het mis gaat bij de extra kosten. Een klant huurt dan bijvoorbeeld een auto en betaalt voor drie dagen. Maar vervolgens wordt de auto te laat ingeleverd, is er sprake van schade of ontvangt u van de RDW een boete. En die wilt u in rekening brengen bij de klant. Dus u stuurt netjes een factuur met uitleg, maar de klant weigert te betalen of u hoort zelfs helemaal niets. In dat geval heeft u het recht om hulp in te roepen van een incassobureau als Bill Incasso. Wij zorgen er dan voor dat u alsnog snel uw geld krijgt.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Incassobureau verhuur van vastgoed

Naast het innen van facturen voor bedrijven die roerende goederen en locaties verhuren, zijn wij tevens gespecialiseerd in huurincasso. Bij een huurincasso gaat het om het innen van huurachterstanden, die ontstaan wanneer een huurder van onroerende goederen als een woning of bedrijfspand de huur niet voldoet.


Naast het innen van de huur kunnen onze juristen u eventueel bijstaan bij het uitzetten van een huurder. Meer weten over onze diensten aan verhuurders van vastgoed? Lees dan meer over huurincasso.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

No cure no pay: incassokosten zijn voor de huurder


Bij Bill Incasso werken we niet met abonnementen, strippenkaarten of kosten vooraf. U schakelt ons namelijk in op basis van no cure no pay. Dus wanneer de huurder niet betaalt, dan kost het u ook niets. Op die manier heeft u de garantie dat u geen extra kosten hoeft te maken om uw geld te krijgen. Wel zo fijn!


Bij uw debiteur (dus de klant of huurder) zullen wij incassokosten in rekening brengen. De hoogte van de incassokosten is wettelijk bepaald. Over de eerste € 2500 betaalt de huurder 15% aan incassokosten. Gaat het dus bijvoorbeeld om een vordering van € 1000? Dan innen wij € 1000 + 15% van € 1000, oftewel € 1150 (plus wettelijke rente). Nadat wij het geld van de debiteur hebben ontvangen, ontvangt u € 1000 + wettelijke rente en Bill Incasso houdt € 150 in voor onze diensten. Betaalt de debiteur onverhoopt niets? Dan kan het dossier kosteloos worden afgesloten: no cure, no pay. Een gerechtelijke procedure is dan ook altijd mogelijk, maar zeker niet verplicht!


Meer over incassokosten

Pre-incasso voor verhuurders: een kosteloze laatste aanmaning laten sturen op ons briefpapier

Soms is het starten van een incassoprocedure tegen een huurder nog een stap te ver. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een particuliere klant en nog geen laatste aanmaning heeft gestuurd. Of in het geval van een klant waarmee u extra voorzichtig wilt zijn met de relatie. Voor al dat soort gevallen hebben wij onze unieke pre-incassodienst ontwikkeld. Wanneer u kiest voor pre-incasso, dan sturen wij uw debiteur nog één laatste kosteloze laatste aanmaning. Wordt deze betaald? Dan wordt het dossier kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald? Dan beginnen we direct met de minnelijke procedure: simpel, effectief en zéér klantvriendelijk!

Incasso verhuur door heel Nederland

Goed om te weten is dat Bill Incasso landelijk werkt. Wij hebben kantoren door heel het land, waaronder in Amsterdam en Rotterdam. Van daaruit kunnen wij snel en eenvoudig debiteuren benaderen door heel Nederland. Het maakt dus niet uit wanneer u bijvoorbeeld zelf in Zeeland zit en uw debiteur komt uit Groningen: met onze unieke manier van incasseren zorgen we ervoor dat uw debiteur snel betaalt, ongeacht de locatie of de afstand. En uiteraard werken wij ook in alle grote steden, zoals Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Haarlem.

Direct uw vordering uithanden geven

Heeft u lang genoeg gewacht op uw geld? Dien dan direct gratis uw factuur in! Bij zakelijke klanten kan direct een minnelijke procedure gestart worden, maar de pre-incasso voor verhuur is altijd optioneel. Is uw huurder een particulier en heeft u nog niet zelf een laatste aanmaning (oftewel WIK-brief) gestuurd? Kies dan altijd eerst voor de pre-incasso. Wanneer er dan binnen 14 dagen (na ontvangst van de brief) niet betaald wordt, starten we automatisch een incassoprocedure.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

nullnullnullnullnullnullnullnullnull