Incassobureau Haarlem: krijg uw betaling snel en voordelig

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Haarlem?


Bill Incasso helpt zzp'ers en ondernemers met de betaling van openstaande facturen.


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Haarlem: Bill Incasso helpt u snel met uw openstaande facturen

Als ondernemer of zzp'er in Haarlem heeft u vast weleens te maken met openstaande facturen. Een vervelende situatie die uw cashflow en bedrijfsvoering kan beïnvloeden. Bovendien kost het vaak veel tijd en frustratie om toch uw geld te krijgen. Ook kan het uw klantrelatie schaden als u uw debiteur op de verkeerde manier benadert.


Ons incassobureau in Haarlem weet precies wat de beste methode is. Wilt u dus een effectieve en klantvriendelijke oplossing voor uw openstaande facturen? Kies dan voor Bill Incasso, hét incassobureau in Haarlem!

Een incasso in Haarlem: kies voor klantbehoud


Bill Incasso is al 20 jaar specialist in het innen van incasso’s. Door onze vele vestigingen kunnen we u zowel lokaal als landelijk helpen. Zo is ons incassobureau in Haarlem een ideaal aanspreekpunt voor u als Haarlemse ondernemer of zzp’ er. Maar bevindt uw debiteur zich in een ander deel van Nederland? Dan is dat dankzij de  landelijke dekking  van Bill Incasso geen enkel probleem. Of u nu bij ons langskomt voor een incasso in Haarlem, Groningen, Maastricht of Middelburg: we helpen u graag. Zelfs als uw debiteur in België zit, kan Bill Incasso ervoor zorgen dat de schuld aan u wordt betaald. U kunt bovendien gerust zijn over de werkwijze van ons incassobureau in Haarlem. We weten namelijk hoe belangrijk het is voor ondernemers en zzp’ers om klanten te behouden. We doen daarom niet alleen ons uiterste best om uw klant te laten betalen, maar ook om deze te behouden.

Pre-incasso: een kosteloos traject voor u en uw debiteur

Om uw schuld te innen heeft ons incassobureau in Haarlem drie manieren. Meestal starten we met de pre incasso. Dit is een vriendelijke stap voordat we overgaan tot een minnelijk of gerechtelijk incassotraject. Tijdens een pre-incasso stuurt ons incassobureau in Haarlem uw debiteur een laatste herinnering. Daarin geven we aan dat er een incassotraject wordt gestart als de betaling uitblijft. Deze stap kan vaak al voldoende zijn om de achterstallige betaling te ontvangen. De debiteur hoeft nu namelijk nog geen incassokosten te betalen. En dat geldt ook voor u. Een pre incasso is dus helemaal gratis en zonder enige verplichtingen.


Als de betaling uitblijft, kunt u eenvoudig stoppen met uw incasso in Haarlem of doorgaan met het minnelijk incassotraject.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

De minnelijke incasso: ontdek de veelzijdige aanpak van ons incassobureau in Haarlem

Bij het minnelijk incassotraject benadert ons incassobureau in Haarlem uw debiteur op verschillende manieren, zoals telefonisch, per e-mail of per post. Welke methode ons incassobureau in Haarlem ook gebruikt, onze professionele medewerkers blijven altijd vriendelijk en respectvol naar uw debiteur. Ons doel is om tot een betaling of betalingsregeling te komen die voor beide partijen acceptabel is en waarbij uw klantrelatie in stand blijft. 


Blijft betaling door de klant ondanks onze inspanningen uit? Dan zijn er nog steeds geen kosten voor u. Bill Incasso werkt namelijk op basis van incasso No Cure No Pay.


Wordt uw incasso in Haarlem wel geïnd? Dan voldoet uw debiteur ook de incassokosten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Profiteer van ons netwerk met juristen en deurwaarders bij een gerechtelijke incasso

Mocht het minnelijk incassotraject niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso. Dit houdt in dat we naar de kantonrechter gaan. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Ons incassobureau in Haarlem werkt echter nauw samen met gespecialiseerde juristen en deurwaarders. Hierdoor bent u veel voordeliger uit, dan wanneer u zelf een advocaat of deurwaarder inhuurt. Bovendien heeft u veel minder zorgen, want de medewerkers van ons incassobureau in Haarlem begeleiden u bij het hele gerechtelijke proces.


We zorgen ook dat u vooraf goed op de hoogte bent van de kosten. Daarbij worden de kosten, bij succes, op uw debiteur verhaald, wanneer deze tot betaling wordt veroordeeld. 

Laat uw incasso in Haarlem snel oplossen door Bill incasso

Een gerechtelijke incasso is iets wat Bill Incasso altijd probeert te vermijden. En dat lukt ons goed! Wist u dat wij 95 procent van onze dossiers oplossen zonder tussenkomst van de rechter? Ook hebben we al meer dan 10.000 ondernemers met succes geholpen. Dus de kans is groot dat met behulp van ons incassobureau in Haarlem uw debiteur betaalt tijdens de pre-incasso of minnelijke incasso.  


Bent u klaar om uw incasso in Haarlem aan te pakken met de hulp van Bill Incasso? Maak dan nu eenvoudig een online-account aan en dien uw openstaande factuur in. U kunt dit doen in vijf minuten. En is het vandaag een werkdag? Dan gaat de eerste brief naar uw debiteur ook vandaag de deur uit!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!