Incassobureau in Leiden: incasso voor zzp’ers en ondernemers

Zoekt u een incassobureau in Leiden?

Kies dan voor de effectieve incassotrajecten van Bill Incasso.


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Leiden: de doeltreffende oplossing voor uw openstaande facturen 

Slecht of niet betalende klanten zijn vaak een belemmering voor de groei van een onderneming. Daarom is het voor zzp’ers en ondernemers belangrijk om zo snel mogelijk te zorgen dat een debiteur betaalt.


Is uw onderneming gevestigd in Leiden en omgeving? Dan bent u bij Bill Incasso aan het goede adres. Ons incassobureau in Leiden helpt u graag om uw geld snel en efficiënt te innen. 

Een incassobureau in Leiden met landelijke dekking


Bill Incasso opereert al 20 jaar in de incassowereld. In ons vindt u dus een ervaren partner die professioneel met uw openstaande factuur aan de slag gaat. Dat kan overigens in heel Nederland. Ons incassobureau in Leiden is namelijk een onderdeel van het landelijk netwerk van Bill Incasso. Dus heeft u een incasso in Leiden waarvan de debiteur bijvoorbeeld in Zeeland, Zuid-Limburg of Friesland woont? Ook dan pakt ons incassobureau in Leiden uw zaak graag op. We hebben zelfs mogelijkheden om uit te wijken naar België als uw debiteur zich daar bevindt. Zo heeft u een lokaal aanspreekpunt in Leiden, maar krijgt u indien nodig een  landelijke aanpak


Overigens kunt u Bill Incasso niet alleen inschakelen voor alle delen van het land, maar ook voor alle bedragen. Of het nu gaat om 100 euro of 10.000 euro: ons incassobureau in Leiden zal alles op alles zetten om op een klantvriendelijke manier het verschuldigde bedrag te innen.

Pre-incasso: een vriendelijke en effectieve aanpak voor uw incasso in Leiden

Klantvriendelijkheid is een van de speerpunten van Bill Incasso. Niet alleen kunt u zo uw klant behouden, maar een respectvolle behandeling van een wanbetaler is ook vaak effectief. Daarom zijn we enthousiast over de pre incasso. In dit traject biedt ons incassobureau in Leiden uw klant de mogelijkheid om alsnog te betalen voordat het minnelijk incassotraject van start gaat. Vaak is dit voldoende voor uw debiteur om de betaling te voldoen. Uw klant kan zo namelijk de incassokosten vermijden. Ook voor u is een pre-incasso voordelig. Deze dienst is namelijk gratis en u heeft een grote kans dat de klant de openstaande schuld voldoet.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Profiteer van no cure, no pay met ons minnelijk incassotraject

Levert de pre-incasso niet het gewenste resultaat op? Dan is een minnelijk incassotraject een andere optie. Hierbij benadert ons incassobureau in Leiden uw debiteur om in gesprek te gaan. Het doel hierbij is om tot een passende betalingsregeling te komen. In veel gevallen leidt dit tot een succesvolle afronding van het incassotraject.


Het minnelijk incassotraject heeft geen enkel financieel risico voor u. Bill Incasso werkt namelijk op basis van no cure no pay. Wordt uw incasso in Leiden niet voldaan? Dan kost het u niets. Wanneer uw klant wel betaalt, neemt deze ook de incassokosten voor zijn rekening;  incasso No Cure No Pay

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijke incasso via ons incassobureau in Leiden: de kosten en opties

Indien het minnelijk incassotraject niet tot een oplossing leidt, kunnen wij overgaan tot een gerechtelijke incasso. In dat geval schakelen wij onze juridische partners in om uw vordering via de rechter af te dwingen.


Dit traject kan langer duren en brengt extra kosten met zich mee. Maar wees gerust, want ons incassobureau in Leiden zorgt dat u vooraf precies op de hoogte bent van het bedrag.


Vindt u de prijs te hoog? Dan kunt u zonder enige kosten of verplichtingen uw incasso in Leiden stopzetten.

Ontdek nog meer voordelen van Bill Incasso in Leiden

Een van de voordelen van ons incassobureau in Leiden is dat u bij Bill Incasso nergens aan vastzit. Zo werken we niet met abonnementen kunt u tot het gerechtelijk incassotraject de incassoprocedure zonder problemen stopzetten.


Ook bent u niet verplicht om bij het uitblijven van een betaling een gerechtelijke incasso uit te voeren. Dus verborgen kosten zijn er ook niet. Bill Incasso houdt dus van duidelijkheid en transparantie. Dat ziet u ook terug in de communicatie over de voortgang van uw incasso-opdracht. Deze kunt u bijvoorbeeld 24/7 online volgen via het dashboard in uw online-account. 


Zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle incasso in Leiden

Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u ons inschakelen voor uw openstaande facturen? Maak dan vandaag nog een online-account aan en  dien gratis uw opdracht in.


Twijfelt u nog? Dan helpt de feedback van onze klanten u vast over de streep. Gemiddeld krijgen we namelijk een 9+ voor alle facetten van onze dienstverlening. Wacht dus niet langer en kies voor Bill Incasso als uw incassobureau in Leiden!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!