Incassobureau Zoetermeer: uw partner voor een snelle en betrouwbare incasso

Heeft u lang genoeg op uw geld gewacht? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Bij Bill Incasso in Zoetermeer begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn wanneer betalingen uitblijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de incassobranche helpen wij bedrijven, verhuurders en particulieren om snel en effectief hun openstaande vorderingen te innen. De aanpak van ons incassobureau in Zoetermeer is gebaseerd op no cure, no pay. Dat betekent dat u ons niets betaalt als wij er niet in slagen uw vordering te incasseren. Dit gebeurt echter zelden, aangezien wij in 95% van de gevallen voor een snelle betaling zorgen.

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Uw incasso in Zoetermeer laten incasseren met een mensgerichte benadering

Bill Incasso werkt anders dan traditionele incassobureaus. Waar veel incassobureaus zich voornamelijk richten op het geld, richten wij ons op de mensen. Wij benaderen debiteuren altijd vriendelijk en respectvol, omdat we geloven dat dit de beste manier is om betalingen te ontvangen en tegelijkertijd de relatie met uw klant te behouden. Mocht een debiteur niet in staat zijn om te betalen, dan kunnen wij een betalingsregeling voorstellen. Onze benadering is gebaseerd op begrip en samenwerking. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen uw geld incasseren, maar ook uw klantrelaties in stand houden.


De pre-incassodienst: een waardevolle service van ons incassobureau in Zoetermeer


Een van onze unieke diensten is de pre-incasso. Dit is een herinnering aan de debiteur dat er nog een betaling openstaat. Deze dienst is kosteloos voor zowel u als de debiteur. Indien de betaling naar aanleiding van deze herinnering plaatsvindt, brengen wij namelijk geen kosten in rekening. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De transparante werkwijze van ons incassobureau in Zoetermeer

Bij Bill Incasso houden we van transparantie. Als uw incassopartner in Zoetermeer bieden wij u een persoonlijke online incasso-omgeving. Hier kunt u eenvoudig een opdracht indienen en de voortgang van uw dossier volgen. U kunt altijd en overal inzien welke acties onze specialisten hebben ondernomen om uw vordering te incasseren. Zodra uw opdracht is ingediend, nemen wij onmiddellijk contact op met uw debiteur via post, e-mail, telefoon en social media. Via deze wegen vorderen we de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten.


No cure, no pay: start een incassoprocedure in Zoetermeer zonder financieel risico


Bij Bill Incasso hanteren we het no cure, no pay-principe. Dit betekent dat u ons niets verschuldigd bent als wij er niet in slagen om tijdens de pre-incasso of het minnelijke incassotraject uw vordering te incasseren. Mocht de betaling uitblijven, dan kunt u er ook voor kiezen om een gerechtelijke incassoprocedure te starten. De ervaren juristen van ons incassobureau in Zoetermeer begeleiden u door dit proces. U bent echter niet verplicht om een gerechtelijke incassoprocedure aan te gaan. Als u besluit het dossier te sluiten, dan kan dit kosteloos.

Gerechtelijke incassoprocedure: profiteer van de juridische expertise van ons incassobureau in Zoetermeer

Wilt u een gerechtelijke incassoprocedure starten? Dan staan onze juristen klaar om u hierbij te ondersteunen. De vordering wordt dan voorgelegd aan de kantonrechter, waarna de debiteur wordt gedagvaard. Bij een gunstige uitspraak kan de debiteur gedwongen worden om te betalen. In dat geval kan er eventueel beslag worden gelegd op bezittingen, bankrekeningen of inkomen.


Hoewel het mogelijk is om direct met een gerechtelijke procedure te beginnen, adviseren wij altijd om eerst een minnelijke oplossing te proberen. De kosten van een gerechtelijke procedure kunnen hoog zijn en het kan enige tijd duren voordat u deze terugkrijgt. Dit kan vooral voorkomen wanneer de debiteur niet over voldoende middelen beschikt.


Lees meer over gerechtelijke incasso!

Wanneer kunt u een incassobureau inschakelen?

Wanneer een zakelijke debiteur betaalafspraken niet nakomt, mag u ons incassobureau in Zoetermeer inschakelen. Hoewel het wettelijk niet verplicht is, raden wij aan om eerst zelf contact op te nemen en een herinnering te sturen. Voor particuliere debiteuren, zoals consumenten, gelden andere regels. Voordat u een incassobureau kunt inschakelen, moet u een laatste sommatie sturen die aan wettelijke eisen voldoet. Deze zogenaamde WIK-brief geeft de debiteur 14 dagen de tijd om alsnog te betalen. Als de betaling uitblijft, kunt u een incassotraject starten en kosten rekenen.

Bill Incasso: ook uw hulp bij achterstallige huur of particuliere wanbetalers

Bill Incasso is er niet alleen voor mkb-bedrijven. Ook verhuurders en particulieren kunnen bij ons terecht. Heeft u te maken met een huurder die een huurachterstand heeft opgebouwd? Of heeft u een bestelling retour gestuurd naar een webshop en krijgt u het betaalde bedrag niet terug? Wij helpen u snel en effectief aan uw geld. Onze speciale werkwijze zorgt ervoor dat u ook in deze gevallen zonder zorgen uw vordering kunt innen.

Zet vandaag nog ons incassobureau in Zoetermeer aan het werk

Wilt u dat wij vandaag nog voor u aan de slag gaan? Maak dan nu een account aan en dien direct uw incasso-opdracht in. Als uw incassobureau in Zoetermeer gaan wij meteen voor u aan de slag. Met onze vriendelijke en mensgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt met optimaal behoud van de relatie met de debiteur. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull