Incassobureau Etten-Leur: voor efficiënt debiteurenbeheer 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau inEtten-Leur

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wanneer betalingen uitblijven, kan dat zeer frustrerend zijn. Bovendien kunnen onbetaalde facturen de financiële stabiliteit van uw bedrijf ondermijnen. Bill Incasso in Etten-Leur staat klaar om u te helpen bij het innen van uw openstaande vorderingen. Met meer dan twintig jaar ervaring in het incasseren van schulden voor bedrijven, verhuurders en particulieren, zorgen wij ervoor dat u snel uw betaling ontvangt. Ons incassobureau in Etten-Leur werkt volgens het no cure, no pay-principe, wat inhoudt dat u ons niets verschuldigd bent als wij er niet in slagen uw vordering te innen. Gelukkig lukt dit in 95% van de gevallen wel.


De aanpak van ons incassobureau in Etten-Leur: menselijk en doelgericht


Bij Bill Incasso geloven we in maatwerk, omdat iedere incasso een unieke situatie is. Onze strategie bestaat daarom niet alleen uit het incasseren van het geld, maar ook uit een mensgerichte aanpak. Ons incassobureau in Etten-Leur benadert debiteuren daarom altijd vriendelijk en respectvol. Zo ontvangt u niet alleen het snelste uw geld, maar heeft u ook de meeste kans dat de relatie met uw klant goed blijft. Heeft uw debiteur bijvoorbeeld financiële problemen en kan deze het aan uw verschuldigde bedrag niet in een keer betalen? Dan bieden we de mogelijkheid voor een betalingsregeling. 


In het kader van deze menselijke benadering heeft Bill Incasso een unieke dienst ontwikkeld, namelijk de pre-incasso. Hiermee herinneren we uw debiteur op vriendelijke wijze dat er nog een betaling bij u openstaat. Deze service kost u niets en uw debiteur ook niet. Uw klant krijgt met een pre-incasso de kans om zonder incassokosten en rente het bedrag aan u te voldoen.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Blijf op de hoogte met de transparante werkwijze van Bill Incasso in Etten-Leur

Bill Incasso heeft transparant werken hoog in het vaandel staan. Als klant van ons incassobureau in Etten-Leur heeft u toegang tot uw persoonlijke online incasso-omgeving. Hier kunt u uw onbetaalde facturen indienen en volgen hoe de voortgang van uw incasso’s verloopt. U kunt daarbij alle acties zien die onze incassospecialisten in Etten-Leur uitvoeren. Zo ontdekt u dat wij direct met uw ingediende opdracht aan de slag gaan en via verschillende kanalen contact opnemen met uw debiteur. 

No cure, no pay: een minnelijke incasso in Etten-Leur zonder kosten

No cure, no pay betekent dat als er geen resultaat is, er ook geen kosten worden berekend. Dit principe hanteren we bij Bill Incasso. Als wij er niet in slagen uw debiteur tijdens de minnelijke incasso te laten betalen, kost het u niets. Betaalt uw debiteur wel, dan kost het ook niets. De incassokosten komen namelijk voor rekening van de debiteur. 


Soms is een minnelijk incassotraject niet voldoende om uw geld te ontvangen. Het is dan mogelijk om een gerechtelijke incassoprocedure te starten, maar u bent hiertoe niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om na de minnelijke incasso het dossier kosteloos te sluiten.

De laatste stap: een gerechtelijke incassoprocedure

Besluit u om een gerechtelijke incasso te starten, dan staan onze ervaren juristen klaar om u gedurende het hele proces deskundig te helpen. De vordering leggen we voor aan de kantonrechter, waarop de debiteur een dagvaarding ontvangt. Veroordeelt de rechter uw debiteur tot betaling, dan kunnen we beslag leggen op eventuele bezittingen, bankrekeningen of een inkomen. 


Een gerechtelijke procedure biedt een mogelijkheid om uw geld te ontvangen, maar er zijn wel kosten aan verbonden. En deze kunnen hoog zijn. Hoewel de juridische kosten worden verhaald op uw debiteur, kan deze ze misschien niet betalen. Heeft u dus nog geen minnelijke incasso geprobeerd? Dan raden we aan om eerst dit incassotraject in te stappen. 

Een incassobureau in Etten-Leur inschakelen: het verschil tussen zakelijk en particulier

Wanneer u een incassoprocedure wilt starten, is het belangrijk om te weten dat er verschillende wetgeving is voor een zakelijke en een particuliere debiteur. Tegen een zakelijke debiteur die betaalafspraken niet nakomt, kunt u direct een incassoprocedure starten. Toch adviseren wij u om - vanwege het klantbehoud - uw debiteur eerst zelf een betaalherinnering te sturen. Gaat het om een particuliere debiteur? Dan bent u verplicht om eerst een laatste sommatie te sturen voordat u de diensten van een incassobureau inzet. De sommatie moet een zogenaamde WIK-brief zijn waarin u de debiteur 14 dagen de tijd geeft om te betalen. 

Incassobureau in Etten-Leur voor verhuurders en particulieren

Niet alleen als mkb-ondernemer, maar ook als verhuurder of particulier kunt u te maken krijgen met wanbetalers. Ook dan kunt u terecht bij Bill Incasso in Etten-Leur. Heeft uw huurder al meer dan twee maanden de huur niet betaald? Of krijgt u die royale geldlening aan uw collega maar niet terug? Ons incassobureau in Etten-Leur staat u graag bij. 

Begin vandaag nog met het oplossen van openstaande facturen en schakel Bill Incasso in

Maakt u vandaag een account aan bij Bill Incasso en dient u uw openstaande factuur in? Dan pakken we uw zaak meteen op. Met onze unieke en menselijke strategie zorgen wij dat u snel uw geld ontvangt, terwijl de relatie met uw debiteur goed blijft. Mocht u nog twijfelen of heeft u nog vragen? Het team van Bill Incasso in Etten-Leur staat u graag te woord. Bel of mail ons dus snel!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull