Incassobureau Enschede: deskundig en betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Enschede?

Bill Incasso helpt u graag met diverse incassotrajecten.


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: uw incassobureau in Enschede voor een klantvriendelijke aanpak

Bent u zzp’er of ondernemer in Enschede en heeft u te maken met openstaande facturen? Dan is een betrouwbaar incassobureau in Enschede precies wat u nodig heeft. Bij Bill Incasso bent u daarvoor aan het juiste adres.


Wij bieden een effectieve en klantvriendelijke oplossing voor uw incasso in Enschede. Daarbij kunnen we tot het uiterste gaan, want Bill Incasso werkt ook samen met deurwaarders in Enschede.

Een hoog of laag bedrag: wij helpen bij elke incasso in Enschede


Bij ons incassobureau in Enschede zijn alle openstaande bedragen welkom. Heeft u een openstaande factuur van 300 euro of gaat het om duizenden euro’s bij meerdere debiteuren? Wij helpen u graag met iedere openstaande vordering. Daarbij hoeft u niet bang te zijn om uw klant te verliezen. Onze aanpak is namelijk gericht op het behouden van de klantrelatie, terwijl we tegelijkertijd streven naar een snelle betaling van uw openstaande facturen. Hiervoor bieden we drie verschillende trajecten: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso.

Pre-incasso: een vriendelijke manier van geld incasseren

De pre incasso is de mildste methode om uw debiteur te laten betalen. Het is eigenlijk een laatste mogelijkheid voor uw klant om de openstaande factuur te voldoen zonder incassokosten. Bij een pre-incasso ontvangt uw debiteur van ons incassobureau in Enschede een laatste herinnering met het verzoek om u te betalen.


Deze dienst is zowel voor u als uw klant geheel kosteloos. Blijft de betaling na de pre incasso uit? Dan kunt u het dossier zonder enige verplichting sluiten of doorgaan met het minnelijk incassotraject.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijk incassotraject: geld innen zonder deurwaarder in Enschede

Het minnelijk incassotraject is de volgende stap in het incassoproces. In deze fase hebben we nog steeds geen deurwaarder in Enschede nodig om uw incasso te innen. We gaan namelijk opnieuw en met meer middelen proberen om uw klant toch te laten betalen. Dit wil Bill Incasso in Enschede zo snel mogelijk voor u regelen zonder de tussenkomst van een rechter. Onze ervaren incassospecialisten zorgen hierbij voor een professionele en correcte benadering, waarbij de relatie met uw klant voorop staat. 


Het minnelijk incassotraject kost u overigens ook niets. Bill Incasso werkt namelijk volgens No Cure No Pay incasso. U hoeft dus helemaal niets aan ons te betalen als de factuur niet wordt voldaan. Gebeurt dat wel? Dan verhalen we de incassokosten op uw debiteur en krijgt u van ons dus geen rekening.


Mocht de betaling na de minnelijke incasso nog steeds uitblijven, dan kan ons incassobureau in Enschede een gerechtelijk incassotraject starten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijke incasso in Enschede: de voordelen van Bill Incasso 

Tijdens een gerechtelijk incassotraject gaan we naar de rechtbank om uw vordering via de rechter af te dwingen. Een groot voordeel van Bill Incasso is dat u hierbij  geen dure advocaat nodig  heeft. Onze juridische medewerkers staan u bij tijdens het hele gerechtelijke proces.


Ook hebben wij goede connecties met deurwaarders in Enschede. Hierdoor kunnen we ook de kosten voor de eventuele beslaglegging op de inkomsten of bezittingen van uw debiteur laag houden. Overigens hoeft u ons incassobureau in Enschede, uiteindelijk,  waarschijnlijk zo goed als niets te betalen. De gerechtelijke kosten worden namelijk in de meeste gevallen verhaald op de debiteur.

Incassobureau in Enschede met transparante werkwijze en landelijke dekking

Zoals u ziet, loopt u geen financieel risico als u Bill Incasso inschakelt. Tot aan het gerechtelijk incassotraject kosten onze diensten u geen cent. Ook bent u bij ons niet verplicht om een abonnement te nemen of bij het uitblijven van een betaling een gerechtelijke incasso te starten. Bovendien doen we er alles aan om de klant voor u te behouden. 


Maar er is nog meer. Zo zult u ontdekken dat we een fijne transparante werkwijze bieden, waarbij u 24/7 op de hoogte kan blijven van de incassosituatie rondom uw debiteur. Bovendien zit u bij ons incassobureau in Enschede ook goed als u een incasso moet innen in een ander deel van Nederland. Bill Incasso werkt namelijk landelijk. Bevindt uw debiteur zich in België? Ook dan zijn wij het juiste incassobureau voor u. 


Start snel met het innen van uw incasso in Enschede

Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u uw openstaande factuur laten incasseren door Bill Incasso? Maak dan eenvoudig een online-account aan en dien uw openstaande factuur in. U heeft daarvoor maar vijf minuten nodig. Ons incassobureau in Enschede zorgt dan dat u snel uw geld krijgt. We gaan zelfs vandaag nog aan de slag als u uw order op een werkdag indient!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!