Incassobureau Almelo: ontvang snel uw geld

Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Almelo?


Bill Incasso int uw openstaande facturen snel en efficiënt


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Almelo: Bill Incasso helpt u succesvol met openstaande facturen

Als zzp'er of ondernemer in Almelo kent u vast het probleem van openstaande facturen die uw cashflow belemmeren. Het aanspreken van wanbetalers kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn.


Bovendien loopt u het risico dat bij een verkeerde aanpak de debiteur niet betaalt of de klantrelatie wordt geschaad. Wilt u uw klant behouden en toch uw tegoed krijgen? Dan is het een goed idee om Bill Incasso in te schakelen. De ervaren medewerkers van ons incassobureau in Almelo weten precies hoe ze op een klantvriendelijke manier uw debiteur kunnen overhalen om te betalen. Maak snel verder kennis met de diensten van Bill Incasso voor uw incasso in Almelo.

Start met vertrouwen uw incasso in Almelo


Bill Incasso is een betrouwbaar en professioneel incassobureau in Almelo. Met  ruim 20 jaar ervaring  in de incassobranche kunt u rekenen op een snelle en effectieve oplossing voor uw incasso in Almelo. We hebben al meer dan 10.000 ondernemers succesvol geholpen met de betaling van hun openstaande facturen. Wacht dus niet langer op uw geld en schakel ons incassobureau in Almelo in. Om uw schuld te innen biedt Bill Incasso drie trajecten: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Zo is er voor iedere situatie de juiste aanpak.

De voordelen van een pre-incasso bij ons incassobureau in Almelo

Heeft u een trouwe klant die voor de eerste keer de rekening niet betaalt? Of gaat het om een nieuwe afnemer die te laat is met betalen, maar waarvan u in de toekomst nog veel werk verwacht?  Dan is een pre incasso een mooie optie.


In dit traject biedt ons incassobureau in Almelo uw debiteur de mogelijkheid om de schuld zonder incassokosten af te lossen. We sturen uw klant daarvoor een laatste vriendelijke kosteloze herinnering. In veel gevallen leidt dit al tot betaling van de openstaande factuur. Hierdoor zijn er voor uw incasso in Almelo geen verdere maatregelen nodig en worden er ook geen kosten gemaakt.


Onze dienst voor pre incasso is dan ook helemaal gratis. U betaalt niets en uw debiteur betaalt alleen de schuld aan u.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijk incassotraject: voor een oplossing zonder rechter

Als uw debiteur ondanks de pre-incasso nog steeds niet betaalt, dan kunnen we een minnelijk incassotraject starten. Tijdens deze fase bellen, mailen en sms’en we uw debiteur. Ook maken we gebruik van de post.


Het doel is om tot een oplossing te komen  zonder dat er een rechter  nodig is. Ons incassobureau in Almelo zal daarvoor uw klant altijd professioneel en vriendelijk benaderen. Dit maakt de kans op betaling het grootst. Ook hoeft u op deze manier uw klant niet te verliezen.


Indien nodig proberen we een betalingsregeling te treffen die beide partijen tevreden stelt. Wat de uitslag ook wordt, u hoeft geen kosten te betalen. Bill Incasso werkt namelijk op basis van 'No Cure No Pay' incasso. Innen we met succes de achterstallige factuur bij uw klant? Dan betaalt deze ook de incassokosten.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: de rechter beslist

Maar liefst 95 procent van onze dossiers lost Bill Incasso op zonder dat er een rechter aan te pas komt. Mocht het in uw geval toch niet tijdens de pre incasso of minnelijke incasso tot een betaling leiden? Dan kan ons incassobureau in Almelo u van a tot z bijstaan met een gerechtelijk incassotraject.


Indien de rechter in uw voordeel beslist, kan er beslag worden gelegd op de bezittingen van de debiteur om zo alsnog betaling af te dwingen. Aan een gerechtelijke incasso zijn kosten verbonden die we vooraf aan u mededelen. Overigens worden deze meestal bij veroordeling, bij succes, door uw debiteur betaald. 

Ga voor de eerlijke en transparante aanpak van Bill Incasso in Almelo

Wanneer u kiest voor ons incassobureau in Almelo profiteert u van een open en transparante dienstverlening. Zo kunt u altijd checken hoe het er met uw incassozaak voorstaat via het dashboard in uw online-account. Ook is bij ons gratis écht gratis, en no cure no pay, daadwerkelijk no cure no pay. Bill Incasso rekent namelijk geen verborgen kosten. Ook hoeft u geen abonnement te nemen. Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit de mooie 9+ die onze klanten geven voor onze dienstverlening.


Dien eenvoudig uw openstaande factuur gratis in bij Bill Incasso

Wilt u samen met ons incassobureau in Almelo uw openstaande facturen aanpakken? Maak dan nu een online-account aan bij Bill Incasso en dien uw opdracht in. Ontvangen wij uw opdracht op een werkdag? Dan starten we dezelfde dag nog met uw incasso in Almelo!
In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!