Incassobureau Overijssel: snel en betrouwbaar 


Het incassobureau in Overijssel helpt zzp'ers en kleine ondernemers.

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Overijssel: Bill Incasso - uw ervaren en betrouwbare partner

Als zzp'er of kleine ondernemer kent u het vast wel: de frustratie van openstaande facturen die de cashflow en bedrijfsvoering verstoren. Voor u is een betrouwbare partner in incassodiensten daarom niet zomaar een luxe, maar een noodzaak.


Bill Incasso is sinds 2003 een ervaren speler op het gebied van incasso's en biedt u die noodzakelijke steun. We zijn meer dan alleen een incassobureau in Overijssel; we zijn uw bondgenoot in financiële rechtvaardigheid.

Start zeer klantvriendelijk met een pre-incasso

Bill Incasso biedt drie incassotrajecten. Meestal starten we met de pre-incasso. Deze dienst is speciaal ontworpen om uw debiteuren vriendelijk doch dringend te herinneren aan hun betalingsverplichtingen.


Hierbij stuurt ons incassobureau in Overijssel een laatste herinnering naar uw debiteur. Daarin leggen we duidelijk uit wat de gevolgen zijn van het niet betalen van de factuur. In veel gevallen leidt dit tot een snelle betaling zonder verdere actie. De pre-incasso is namelijk de laatste kans voor uw debiteur om geen incassokosten te hoeven betalen.


Ook voor u zijn er  geen kosten  verbonden aan dit incassotraject.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijk incassotraject: een diplomatieke en doortastende aanpak

Wanneer een pre-incasso niet het gewenste resultaat oplevert, starten we in overleg met u een minnelijke incasso. Tijdens dit traject benadert ons incassobureau in Overijssel uw debiteur op een formele en professionele manier om de betaling alsnog te ontvangen. Onze ervaren incassospecialisten zorgen voor een heldere communicatie en onderhandelen met de debiteur eventueel over een passende betalingsregeling. Hierbij staat het behoud van de klantrelatie centraal. 


Voor de minnelijke incasso geldt No Cure No Pay. Dit houdt in dat u ons niets hoeft te betalen als uw debiteur de openstaande factuur niet voldoet.


Betaalt uw klant uw rekening wel? Dan vergoedt deze ook onze incassokosten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: Bill Incasso begeleidt u bij alle juridische stappen

Mocht het minnelijke incassotraject niet succesvol zijn, dan kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso. Dit houdt in dat we de zaak voorleggen aan de rechter. Onze juridische experts stellen een dagvaarding op en zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie aanwezig is. Bij een positieve uitspraak van de rechter, kan er beslag worden gelegd op de bezittingen van de debiteur om zo de openstaande vordering te innen.

Een gerechtelijke incasso brengt juridische kosten met zich mee. Deze probeert ons incassobureau in Overijssel zo laag mogelijk te houden. Zo maken we gebruik van onze eigen juridische medewerkers, zodat u geen dure advocaat hoeft in te huren. Verder vertellen we u vooraf duidelijk hoe hoog het bedrag is van de procedure. Overigens worden de juridische kosten verhaald op uw debiteur, als deze door de rechter wordt veroordeeld om te betalen. 

Incassobureau in Overijssel: het gemak van Bill Incasso

Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we een onlineplatform aan. Hier kunt u binnen vijf minuten een account aanmaken en uw openstaande facturen indienen. Via dit platform houden we u op de hoogte van de voortgang van het incassotraject. Zo heeft u altijd alle actuele informatie bij de hand over de betaling van uw factuur of facturen.


Profiteer van onze ervaring en expertise

Bill Incasso heeft ruim 20 jaar ervaring in de incassowereld. Sinds 2003 hebben we meer dan 10.000 ondernemers geholpen met hun openstaande facturen. Iets waar we goed in zijn, want onze diensten worden beloond met een klanttevredenheidscijfer van 9,3.
Gaat u samenwerken met ons incassobureau in Overijssel? Dan profiteert u ook van onze dekking die door heel Nederland én Vlaanderen reikt. Verder kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke benadering van uw debiteur, waardoor de kans dat u klant behouden blijft het grootst is. Bovendien handelen we snel, zodat uw openstaande factuur zo spoedig mogelijk wordt betaald.


Kies voor ons incassobureau in Overijssel

Openstaande facturen kunnen een grote impact hebben op uw bedrijf. Kies daarom voor een betrouwbare partner als Bill Incasso om u te ondersteunen in het incassoproces. Onze professionele aanpak en transparante tarieven maken ons de ideale keuze voor zzp'ers en kleine ondernemers. Daarbij zijn we er niet alleen voor u als het om grote bedragen gaat, maar ook voor de kleinere facturen doen we ons uiterste best. Bill Incasso hanteert namelijk geen minimumbedragen: iedere ondernemer of zzp’er met een openstaande factuur is bij ons welkom.


Schakel Bill Incasso in voor de incasso van uw openstaande facturen

Maakt u zich zorgen over uw cashflow door openstaande facturen of weet u niet hoe u uw niet-betalende klant moet benaderen? Meld u dan nu aan voor een online-account bij Bill Incasso en dien uw openstaande facturen in!


Incassobureau Overijssel

Onderstaand een aantal plaatsen in Overijssel waar wij al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpen met incasso vraagstukken.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!