INCASSOBUREAU HENGELO


kies voor de expertise van Bill Incasso!

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau Hengelo: laat Bill Incasso u helpen met uw openstaande facturen

Als ondernemer in Hengelo, of u nu zzp'er bent of een klein bedrijf runt, heeft u ongetwijfeld te maken met openstaande facturen. Het is vaak een tijdrovende en stressvolle taak om deze zelf te innen.


Bill Incasso, hét incassobureau in Hengelo, staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Uw kunt ons als gratis incassobureau inschakelen

Maak kennis met Bill Incasso in Hengelo

Bill Incasso is een gerenommeerd incassobureau in Hengelo met jarenlange ervaring in het innen van openstaande facturen. Wij richten ons op het ondersteunen van zzp'ers en kleine ondernemers in Hengelo en omstreken.


Onze aanpak is zeer efficiënt en effectief. Dat bewijst ons  hoge slagingspercentage. Inmiddels hebben we sinds de start van onze onderneming in 2003 al meer dan 10.000 ondernemers met succes bijgestaan. Om wanbetalers toch te laten betalen, hebben we drie effectieve middelen tot onze beschikking: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Daardoor hebben we voor iedere incasso in Hengelo de juiste aanpak beschikbaar.

Pre-incasso: voorkom escalatie door openstaande facturen

Een niet betalende klant bezorgt veel zzp’ers en ondernemers slapeloze nachten. Dat komt niet alleen doordat de cashflow vermindert, maar ook doordat de klantrelatie op het spel staat. Want u wilt misschien wel graag uw factuur betaald krijgen, maar niet uw klant verliezen.


Hiervoor heeft Bill Incasso een unieke pre-incassodienst in het leven geroepen. Bij een pre-incasso stuurt ons incassobureau in Hengelo een vriendelijke betalingsherinnering naar uw klant. Dit geeft uw debiteur nog een laatste kans om zonder rente en incassokosten uw openstaande factuur te voldoen. Zo voorkomt u dat de situatie escaleert en blijft de relatie met uw klant intact.


Dus wanneer u merkt dat een klant niet op tijd betaalt, onderneem dan gerust snel actie via de pre-incasso van Bill Incasso.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijk incassotraject: voor een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak

Mocht een betalingsherinnering van ons incassobureau in Hengelo niet het gewenste resultaat opleveren, dan starten we in overleg met u een minnelijke incasso. In dit traject benaderen wij uw klant op een persoonlijke en oplossingsgerichte manier.


Wij zorgen ervoor dat uw klant op de hoogte is van de openstaande factuur en bieden eventueel een passende betalingsregeling aan. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de debiteur zich begrepen voelt en sneller bereid is om te betalen.


Ons doel is om tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is. Bovendien willen we op deze manier ook de tussenkomst van de rechter vermijden

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: juridische stappen bij hardnekkige wanbetalers

In sommige gevallen blijft een klant helaas weigeren om de openstaande factuur te betalen. In dat geval zullen wij, in overleg met u, het gerechtelijke incassotraject starten.


Het voordeel van ons incassobureau in Hengelo is dat u bij een gerechtelijke incasso  geen dure advocaat  hoeft in te huren. Onze juridische experts staan u namelijk gedurende het hele proces bij: van dagvaarding tot en met het innen van uw geld.


Uiteraard geven we u vooraf duidelijk inzicht in de te verwachten kosten van onze diensten. Deze kosten kunnen we meestal bij een succesvolle uitspraak verhalen op uw debiteur. 

Geen financieel risico door ons No Cure No Pay-beleid

Bij Bill Incasso geloven we in eerlijk zakendoen. Daarom hanteren we een helder No Cure No Pay-beleid bij de pre-incasso en minnelijke incasso. Dit betekent dat als we de vordering niet kunnen innen, het u niets kost. Wanneer het verschuldigde bedrag wel volledig wordt betaald, ontvangt u het volledige factuurbedrag + de rente. In het geval bij betaling in het minnelijk incassotraject komt daar dus nog de geïncasseerde rente bovenop. Kortom: met een pre-incasso of minnelijke incasso loopt u bij ons incassobureau in Hengelo geen enkel financieel risico.


Ontdek nog meer goede redenen om te kiezen voor ons incassobureau in Hengelo

Gaat u in zee met ons incassobureau in Hengelo, dan kiest u voor een bereik in heel Nederland en Vlaanderen. Waar uw debiteur ook zit, Bill Incasso in Hengelo kan de juiste actie ondernemen. Ook hebben we met onze snelle en vriendelijke werkwijze een hoge klanttevredenheid bereikt. De gemiddelde waardering voor onze dienstverlening is een mooie 9,3.


Start uw incasso in Hengelo snel en eenvoudig via Bill Incasso

Wacht niet langer met uw openstaande facturen. Maak vandaag nog uw online-account aan en dien uw opdracht in bij ons incassobureau in Hengelo.  Het kost u niet meer dan vijf minuten tijd.  Bovendien gaan we na ontvangst van uw opdracht vaak nog dezelfde dag aan de slag met uw dossier. Wij zorgen namelijk graag dat u krijgt waar u recht op heeft: een correcte betaling voor uw geleverde diensten of producten!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!