Incassobureau Heerhugowaard: kies Bill Incasso voor no cure, no pay 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Heerhugowaard

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Krijg snel betaald met ons incassobureau in Heerhugowaard

Wordt u geconfronteerd met een partij die zijn betalingsafspraken niet nakomt? Bijvoorbeeld een klant die een factuur niet betaalt, een huurder met huurachterstand of problemen met geleend geld aan een particulier. In al deze en andere incassogevallen staat Bill Incasso u graag bij. Als het voornaamste incassobureau in Heerhugowaard zorgen wij met onze speciaal ontwikkelde procedure en uitgebreide ervaring dat u snel uw geld ontvangt. Bovendien staat niet alleen het innen van uw vordering bij ons voorop, maar ook het behoud van de relatie met uw debiteur. Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat hoeft niet, want Bill Incasso werkt op basis van no cure, no pay.

Hoe verloopt een minnelijk incassotraject bij Bill Incasso? Hier is ons stappenplan:


  • Start uw incasso-aanvraag door op onze website een online-account te openen.

  • Dien uw vordering in via uw account op ons incassoportaal.

  • Wij reageren met het benaderen van uw debiteur.

  • We eisen de hoofdsom, rente en kosten van uw debiteur.

  • Wordt er betaald? Dan ontvangt u uw geld. De incassokosten zijn voor rekening van de debiteur. 

  • Betaalt uw klant niet, dan heeft u nog steeds geen kosten bij ons, dankzij ons no cure, no pay-beleid.

  • Bij het uitblijven van een betaling kunnen we gerechtelijke stappen ondernemen. Dit is uiteraard niet verplicht en doen we alleen op uw verzoek. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Maak gebruik van de gratis pre-incassobrief van Bill Incasso

Vindt u het direct beginnen met een minnelijke incasso te drastisch voor uw debiteur, omdat het bijvoorbeeld om een goede zakelijke relatie gaat? Dan biedt Bill Incasso een gratis pre-incassobrief. Deze vriendelijke herinnering geeft uw debiteur een laatste kans om zonder incassokosten en rente het openstaande bedrag te voldoen. Ook is onze pre-incassobrief ideaal voor als u te maken heeft met een wanbetalende consument. In dat geval is er namelijk een zogenaamde WIK-brief vereist die aan allerlei wettelijke regels moet voldoen. Voor zowel zakelijke als particuliere debiteuren heeft ons incassobureau in Heerhugowaard de juiste brieven in huis die volledig aan de wettelijke regels voldoen. Een pre-incassobrief is ook gratis voor uw klant. Mocht uw debiteur deze laatste kans niet grijpen, dan kan de pre-incasso eenvoudig geüpgraded worden naar een minnelijke incasso.

Bill Incasso in Heerhugowaard: uw specialist in zakelijke en particuliere vorderingen

Als incassobureau in Heerhugowaard zorgt Bill Incasso ervoor dat mkb-bedrijven, zelfstandigen, verhuurders en particulieren hun geld snel en effectief ontvangen. Dit doen we met behoud van een goede relatie met de debiteur.

Incassobureau in Heerhugowaard: de specialist voor incasso voor ondernemers

Ervaart uw bedrijf problemen met onbetaalde facturen? Met onze gespecialiseerde incassodiensten kunnen we u daar snel mee helpen. Bill Incasso is thuis in allerlei bedrijfssectoren. Of u nu als zelfstandige belastingadvies geeft, eigenaar bent van een bakkerij of een groot transportbedrijf runt, wij weten hoe we het beste uw debiteur kunnen benaderen. Daardoor is het voor ons mogelijk om na ontvangst van uw openstaande facturen snel in actie te komen. Bij zakelijke klanten kunnen we, na het verstrijken van de betaaltermijn op de factuur, direct een incasso starten. Gaat het om een consument? Dan gelden de regels voor particulieren en sturen we eerst een verplichte laatste aanmaning. Heeft u dit al gedaan? Dan beginnen we meteen met het incassotraject. 

Vastgoed: doelgerichte huurincasso’s in Heerhugowaard 

Als verhuurder van vastgoed in Heerhugowaard kunt u te maken krijgen met huurders die niet betalen. Of het nu om woningen of bedrijfspanden gaat, Bill Incasso biedt snelle en effectieve oplossingen. We zullen uw huurder op diverse manieren benaderen, zoals per e-mail, via de telefoon of per post. Daarbij blijven we altijd vriendelijk terwijl we dringend aansturen op een snelle betaling van de achterstallige huur. Mocht uw huurder toch weigeren om de huurachterstand te voldoen? Dan kan ons incassobureau in Heerhugowaard u ondersteunen bij een eventuele rechtszaak of huisuitzetting.

Bill Incasso: uw partner voor een particuliere incasso in Heerhugowaard 

Bij Bill Incasso helpen we niet alleen bedrijven, maar staan we ook particulieren bij. Start dus gerust een incassoprocedure bij ons als u bijvoorbeeld uw geld niet terugkrijgt van een webwinkel. Of misschien heeft u een fout gemaakt bij een banktransactie? Ook dan kunnen we zorgen dat u het bedrag terugkrijgt. 

Ga snel van start met ons incassobureau in Heerhugowaard

Heeft u genoeg van uw onbetaalde facturen, huurachterstanden of van een persoonlijke lening die maar niet wordt terugbetaald? Bij ons incassobureau in Heerhugowaard is uw vordering in goede handen. We werken volgens de actuele richtlijnen van de incassowet. We sporen daarbij uw debiteur aan om snel te betalen. Maar als dat echt niet mogelijk is, dan zorgen we voor een betaalregeling waar u en uw debiteur zich in kunnen vinden. 


Pak vandaag nog uw betalingsachterstanden aan en schakel Bill Incasso in Heerhugowaard in. Dan start uw incassoproces vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull