Incassobureau Noord-Holland | Incasso Amsterdam


Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Noord-Holland?

Bill Incasso helpt zzp'ers en kleine ondernemers met openstaande facturen.

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Van Amsterdam tot Den Helder: ons incassobureau in Noord-Holland staat voor u klaar

Veel zzp'ers en ondernemers hebben te maken met klanten die niet betalen. Wacht u ook te lang totdat uw openstaande facturen worden voldaan en bent u of uw debiteur gevestigd in Noord-Holland? Dan biedt Bill Incasso u de helpende hand. Ons incassobureau in Noord-Holland incasseert uw geld in alle uithoeken van de provincie Of u nu een incasso in Amsterdam, Alkmaar of Den Helder heeft, wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen snel worden betaald. 

Maak kennis met Bill Incasso: het incassobureau dat facturen int en klantenrelaties behoudt

Bill Incasso helpt zzp’ers en kleine ondernemers al sinds 2003 met het innen van openstaande facturen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd dat door heel Nederland  en Vlaanderen reikt. Ons incassobureau in Noord-Holland kan u dus ook prima helpen als uw debiteur zich in een andere provincie bevindt. Verder vinden we naast het incasseren van uw geld ook de klantrelatie belangrijk. We zullen daarom ons uiterste best doen om te zorgen dat uw klant behouden blijft. 

Pre-incasso: de vriendelijke manier om uw incasso te innen

Om uw klant over te halen om te betalen, hebben we drie verschillende methodes tot onze beschikking: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. De pre-incasso is het meest milde en klantvriendelijke traject. Hiermee probeert ons incassobureau in Noord-Holland te voorkomen dat u überhaupt een incassotraject hoeft te starten.


Door middel van een laatste herinnering geven we uw debiteur de kans om te betalen zonder dat er incassokosten worden berekend. Een pre-incasso kost u en uw klant daardoor helemaal niets

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijke incasso: een efficiënt en effectief traject

Mocht de betaling ondanks de pre-incasso uitblijven, dan kunnen we overgaan naar het minnelijke incassotraject. Een minnelijke incasso is gericht op het vinden van een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Onze ervaren incasso-specialisten zetten zich in om uw openstaande facturen zo snel mogelijk te incasseren zonder de relatie met uw klant te beschadigen.


Heeft u dus hulp nodig voor een incasso in Amsterdam bij een grote en belangrijke klant? Dan kunt u gerust ons incassobureau in Noord-Holland laten bemiddelen. Overigens loopt u met een minnelijk incasso, net als met een pre-incasso, geen enkel financieel risico  door ons No Cure No Pay beleid. Lukt het Bill Incasso niet om de factuur te innen? Dan betaalt u geen incassokosten. Voldoet uw debiteur wel uw openstaande factuur? Dan vergoedt deze ook onze incassokosten.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Ga met ons incassobureau in Noord-Holland naar de rechter via het gerechtelijk incassotraject

Als het minnelijke incassotraject niet tot betaling leidt, kan ons incassobureau in Noord-Holland overgaan tot een gerechtelijke incasso. In dit traject schakelen we onze juridische specialisten in om de vordering via de rechter af te dwingen.

Onze juridische experts begeleiden u tijdens dit proces en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang. Ook geven we u vooraf een helder inzicht in de te verwachten kosten van de juridische procedure. Besluit de rechter in uw voordeel? Dan kan Bill Incasso de proceskosten verhalen op uw debiteur.

Kies Bill Incasso als uw betrouwbare partner voor uw incasso in Amsterdam en andere Noord-Hollandse plaatsen


Besluit u om Bill Incasso uw openstaande facturen in Noord-Holland te laten oplossen? Dan profiteert u van onze jarenlange ervaring en expertise in de incassobranche. Ook biedt ons incassobureau in Noord-Holland een team van professionals met de juiste kennis en vaardigheden om u snel en doelgericht te helpen met het innen van uw openstaande facturen.  


Daarnaast begrijpen wij dat iedere ondernemer en debiteur uniek is. Daarom bieden wij maatoplossingen die passen bij uw behoeften en die van uw debiteur. Heeft u bijvoorbeeld een incasso in Amsterdam voor 10.000 euro bij een klant waaraan u al jarenlang uw producten levert? Of wacht u al heel lang op een betaling van 150 euro voor een geleverde dienst in Alkmaar? Ons incassobureau in Noord-Holland staat voor u klaar, want wij doen ons uiterste best voor elk incassobedragDien uw openstaande facturen direct in bij Bill Incasso

Bij Bill Incasso bieden we onze klanten een online-account. Dit account is gratis en maakt u eenvoudig binnen 5 minuten aan. U kunt daarna direct uw openstaande facturen indienen. 


Wilt u dat uw incasso in Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland snel van start gaat? Open dan nu bij Bill Incasso uw account en voer direct uw factuur of facturen in. Ons incassobureau in Noord-Holland start uw dossier dan vandaag of de eerstvolgende werkdag. Wacht dus niet langer en laat Bill Incasso uw incassozorgen uit handen nemen!Incassobureau Noord-Holland

Onderstaand een aantal plaatsen in Noord-Holland waar wij al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpen met incasso vraagstukken.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!