Incassobureau in Alkmaar


Bill Incasso helpt al decennia zzp'ers en kleine ondernemers met openstaande facturen. Maak snel uw online-account aan!

Maak snel uw online-account aan!

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Alkmaar: kies Bill Incasso voor snelle en effectieve actie op uw openstaande facturen

Wanneer facturen open blijven staan, is dat voor kleine ondernemers en zzp’ers vaak een flinke klap. Klanten die niet betalen hebben een negatieve impact op de bedrijfsvoering en cashflow. Het is dus belangrijk dat u bij een incasso in Alkmaar zo snel mogelijk actie onderneemt.


Gelukkig staat Bill Incasso als uw betrouwbare incassobureau in Alkmaar klaar om u te ondersteunen.

Twee decennia van succes: het verhaal van Bill Incasso

Bill Incasso opereert al twee decennia succesvol in de incassowereld. In 2003 begonnen we met onze eerste incassozaken. Sindsdien hebben we meer dan 10.000 ondernemers geholpen bij het innen van hun openstaande facturen. Dat we ons werk goed doen, blijkt uit de mooie 9,3 die we gemiddeld ontvangen voor de klanttevredenheid.

Uw tevredenheid is dan ook onze prioriteit. De focus van ons incassobureau in Alkmaar ligt op een effectieve aanpak die wordt gecombineerd met respect voor de debiteur. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u wordt betaald, terwijl uw klant blijft behouden.

Pre-incasso: de eerste stap naar de betaling van uw incasso in Alkmaar

Bill Incasso biedt drie manieren om uw debiteur te benaderen. Een daarvan is de pre-incasso. Dit is een vriendelijke en kostenefficiënte manier om uw klant te herinneren aan de openstaande factuur. Hierbij sturen we namens u een laatste herinnering door middel van een pre incasso. Daarin geven we aan dat de vordering wordt overgedragen aan ons incassobureau in Alkmaar, indien de betaling uitblijft.


Het  voordeel is dat het u niets kost  en dat de kans het grootst is dat de relatie met uw klant behouden blijft. In deze fase hoeft ook uw klant enkel het verschuldigde bedrag te betalen, en kan zo incassokosten en rente vermijden.


Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijke incasso: professionele bemiddeling zonder rechter

Wanneer een pre-incasso niet het gewenste resultaat oplevert, starten we in overleg met u het minnelijk incassotraject. Tijdens deze fase probeert ons incassobureau in Alkmaar zonder tussenkomst van de rechter de openstaande factuur te innen.


Onze persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Bill Incasso begrijpt dat elke debiteur uniek is en een op maat gemaakte aanpak nodig heeft. Onze ervaren incassospecialisten nemen op een professionele en correcte manier contact op met uw debiteur en zetten deze aan tot betaling.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijke incasso: zonder zorgen naar de rechter met ons incassobureau in Alkmaar

Indien het minnelijke incassotraject niet succesvol is, kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso. Dit houdt in dat we een juridische procedure starten om uw openstaande facturen alsnog betaald te krijgen.


U hoeft zich hierbij nergens zorgen om te maken, want onze juristen regelen de gerechtelijke incasso van A tot Z .  Hierdoor hoeft u geen advocaat in te huren, wat de kosten aanzienlijk vermindert.

Profiteer van No Cure, No Pay voor uw incasso in Alkmaar

Bill Incasso werkt resultaatgericht. Daarom werken we voor de pre-incasso en minnelijke incasso op basis van No Cure No Pay. Betaalt uw debiteur? Dan ontvangt u uw factuurbedrag plus de eventuele geïncasseerde rente. Blijft uw klant in gebreke? Dan hoeft u niets voor onze diensten te betalen.


Bij het gerechtelijke incassotraject kunnen we vanwege de juridische kosten geen No Cure, No Pay hanteren. Maar ons incassobureau in Alkmaar maakt vooraf duidelijk wat de te verwachte kosten zijn. Bovendien verhalen we bij een positieve uitspraak deze kosten op uw debiteur.


Transparantie en landelijk bereik: ontdek nog meer voordelen van Bill Incasso

Wanneer u een incasso in Alkmaar via Bill Incasso start, zit u nergens aan vast. We hanteren geen verborgen kosten of abonnementen. Boekt ons incassobureau in Alkmaar bijvoorbeeld geen succes tijdens de pre-incasso of minnelijke incasso? Dan bent u niet verplicht om het gerechtelijk incassotraject in te stappen


Nog een voordeel is dat we een nationaal bereik hebben. Hoewel u als ondernemer bent gevestigd in Alkmaar, kunnen uw debiteuren door heel Nederland zitten. Voor ons incassobureau in Alkmaar is dat geen enkel probleem. We werken namelijk door heel Nederland. Ook Vlaanderen ligt binnen ons bereik. Dus bevindt uw debiteur zich bij onze zuiderburen? Ook dan hebben we de middelen om een incasso uit te voeren.


Wacht niet langer op uw geld: schakel nu Bill Incasso in Alkmaar in

Bent u een ondernemer in Alkmaar die al te lang wacht op een betaling van uw klant? Maak dan eenvoudig gebruik van de diensten van ons incassobureau in Alkmaar. Open hiervoor snel een online-account, dien uw openstaande facturen in en volg het incassotraject online. U zult zien dat we vaak nog  dezelfde dag  met uw dossier aan de slag gaan!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!