Incassobureau IJmuiden: profiteer van no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in IJmuiden

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau IJmuiden: ontvang snel uw geld via Bill Incasso

Heeft u problemen met een bedrijf of persoon die uw afspraken over betalingen niet respecteert? Dit kan gaan om een klant die de factuur niet voldoet, een huurder die de huur niet betaalt of om kwesties omtrent geleend geld. Schakel dan Bill Incasso in. Wij zijn het beste incassobureau van IJmuiden. Wij hebben namelijk een incassoprocedure ontwikkeld die keer op keer succes heeft. Met onze uitgebreide ervaring van meer dan 20 jaar zorgen we dat u snel wordt betaald, terwijl de relatie met uw debiteur blijft behouden. Onze dienst is gebaseerd op no cure, no pay, waardoor u geen financieel risico loopt.


Vraagt u zich af hoe een incassoprocedure gaat bij Bill Incasso? Dit zijn de stappen van ons incassobureau in IJmuiden:


  • Maak een online-account aan op ons portaal.

  • Dien uw vordering direct in.

  • Onze professionals benaderen meteen uw debiteur.

  • We sommeren betaling van de hoofdsom met rente en kosten.

  • Ontvangt Bill Incasso de betaling? Dan is de som voor u en zijn de kosten voor uw debiteur.

  • Ontvangt u niets? Dan kost het u ook niets dankzij ons no cure, no pay-model.

  • Als de betaling uitblijft, kunnen we eventueel overgaan op gerechtelijke stappen. Dit doen we alleen wanneer u dit wenst. U bent dus niet verplicht om een gerechtelijke incassoprocedure te starten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Verzend een pre-incassobrief zonder kosten bij Bill Incasso 

Een volledige incassoprocedure kan in sommige gevallen te overhaast zijn. Zo hebben consumenten het recht om eerst een WIK-brief te ontvangen. Dit is een laatste waarschuwing die aan bepaalde wettelijke eisen moet voldoen. Ook in het geval van een zakelijke klant kan het beter zijn om eerst een laatste herinnering te sturen voordat u een incassoprocedure start. Het kan namelijk zijn dat uw klant gewoon echt uw factuur is vergeten.

U kunt de WIK-brief of laatste herinnering gerust aan Bill Incasso overlaten. Ons incassobureau in IJmuiden kan namelijk gratis voor u een pre-incassobrief versturen. Deze brief is opgesteld volgens de laatste wettelijke richtlijnen. Bovendien is deze dienst van ons zowel voor u als uw klant gratis. Uw debiteur hoeft dus geen incassokosten te betalen. Een pre-incassobrief is dus een aantrekkelijke optie om alsnog de schuld te voldoen voordat er financiële gevolgen zijn. Als deze laatste waarschuwing toch niet effectief is, dan kunnen we eenvoudig doorgaan met een minnelijke incasso. 

Uw partner voor incasso in IJmuiden: Bill Incasso 

Bill Incasso helpt ondernemers uit het mkb, zzp’ers, verhuurders en particulieren bij het effectief incasseren van vorderingen. Onze methoden helpen om te zorgen dat de debiteur snel betaalt, terwijl de relatie tussen u beiden goed blijft. 

Zakelijke incasso voor iedere branche

Als u een ondernemer bent die regelmatig facturen verstuurt, kan het bijna niet anders dan dat u te maken krijgt met wanbetalers. In welke branche u ook opereert, ons incassobureau in IJmuiden kan u helpen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met de bouwsector en horeca, maar ook hebben we diensten verleend aan transportbedrijven en commerciële dienstverleners. Wij kunnen daardoor voor allerlei soorten bedrijven succesvol optreden tegen wanbetalers. Dat geldt voor zowel zakelijke als particuliere debiteuren. We kunnen daarbij eerst een laatste aanmaning sturen, zoals dat bij particulieren wettelijk verplicht is. Bij zakelijke debiteuren kunnen we deze stap overslaan en direct een incassoprocedure starten als deze uw factuur niet op tijd heeft betaald. 

Huurincasso in IJmuiden voor verhuurders van woningen en bedrijfspanden

Verhuurt u onroerend goed aan een bedrijf of particulier? En is uw huurder ver achter met het betalen van de huur? Ons incassobureau in IJmuiden helpt u graag. Wij maken uw huurder op een vriendelijke en doortastende wijze duidelijk dat er snel betaald moet worden. Blijft het achterstallige huurbedrag toch achterwege? Dan kunnen we u bijstaan bij de juridische stappen, zoals een dagvaarding bij de kantonrechter en indien nodig het uitzetten van de huurder. 

Incasso-oplossingen voor particulieren in IJmuiden 

Naast zakelijke schuldeisers helpen we ook particulieren met een financieel geschil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lening aan een familielid die maar niet wordt afgelost. Ook kan het zijn dat een webwinkel uw geretourneerde aankoop niet terugbetaalt. Of misschien heeft u weleens per ongeluk een bedrag naar een verkeerd rekeningnummer overgemaakt? Ook in deze gevallen biedt ons incassobureau in IJmuiden professionele ondersteuning voor het terugkrijgen van uw geld.

Ons incassobureau in IJmuiden staat klaar om u te helpen

Kies voor ons incassobureau in IJmuiden en uw vordering wordt snel en sociaal verantwoord behandeld. We voldoen aan alle eisen van de incassowet en streven naar een balans tussen snelle betalingen en haalbare betaalregelingen. 


Wilt u direct van start? Dien uw opdracht vandaag nog in bij Bill Incasso. Ons team in IJmuiden neemt dan direct contact op met uw debiteur!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull