Incassobureau Hoofddorp: no cure, no pay bij Bill Incasso

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Hoofddorp

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau Hoofddorp: spoedige betaling met behoud van uw klantrelatie

Is een bedrijf of persoon te nonchalant in het nakomen van betalingsafspraken? Zoals een debiteur die uw facturen negeert, een huurder die de huur niet betaalt of zijn er geschillen over geleend geld? Bill Incasso, het vooraanstaande incassobureau in Hoofddorp met meer dan twintig jaar ervaring in het incassovak, zorgt met een speciaal ontwikkelde incassoprocedure dat u snel wordt betaald. Daarbij zien we erop toe dat uw relatie met de debiteur zo goed mogelijk behouden blijft. Verder biedt onze aanpak voor u geen enkel financieel risico. Wij werken namelijk op een no cure, no pay-basis.


Benieuwd naar het minnelijk incassotraject van Bill Incasso? Hier zijn de stappen:


  • Maak een account aan op ons online-incassoportaal.

  • Via het portaal dient u uw vordering in.

  • Onze experts benaderen uw debiteur onmiddellijk.

  • We eisen dat uw klant de hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten betaalt.

  • Als uw klant betaalt, ontvangt u de hoofdsom en de rente. De incassokosten zijn voor de debiteur.

  • Als uw klant niet betaalt, zijn er voor u geen kosten door ons no cure, no pay-beleid.

  • Als er geen betaling volgt, kunnen we op uw verzoek een gerechtelijke procedure starten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Stuur kosteloos een pre-incassobrief via Bill Incasso  

Er zijn situaties waarin het direct starten van een minnelijke incassoprocedure af te raden is. Denk bijvoorbeeld aan een trouwe zakelijke klant die voor het eerst te laat is met betalen. Bij particulieren kunt u sowieso niet direct met het incassotraject van start. Volgens de wet moet u deze groep nog een laatste kans geven om te betalen via een laatste aanmaning, ofwel de zogenaamde WIK-brief. 

Om uw zakelijke of particuliere debiteur een laatste kans te geven, kunt u gebruikmaken van de gratis pre-incassobrief van Bill Incasso. Ons incassokantoor in Hoofddorp stelt de brief op volgens alle wettelijke eisen en verstuurt deze op ons eigen briefpapier naar uw debiteur. Deze procedure is niet alleen voor u gratis, maar ook voor uw debiteur. Als deze vriendelijke, maar serieuze herinnering onvoldoende blijkt, kunnen we zonder moeite overstappen naar een minnelijke of gerechtelijke incasso. 

Bill Incasso in Hoofddorp: expert in incasso’s voor alle sectoren 

Zowel voor het mkb, zzp’ers, verhuurders en particulieren zijn we gespecialiseerd in het innen van vorderingen. Door onze ruime ervaring weten we met welke aanpak we een debiteur moeten benaderen. We focussen daarbij op een snelle inning van uw geld, met behoud van een positieve relatie met uw debiteur.

Incassobureau in Hoofddorp: voor effectieve zakelijke incassodiensten 

Wordt u als ondernemer geconfronteerd met klanten die hun facturen niet betalen? Onze meer dan 20-jarige expertise strekt zich uit over een breed veld aan verschillende branches. Zo bedienen we klanten uit de horeca, commerciële dienstverlening, bouw en transportsector. Door onze ervaring kunnen we bij zakelijke debiteuren snel een pre-incassobrief sturen of een incassotraject starten. In het geval van een particuliere wanbetaler versturen we de verplichte laatste aanmaning in no-time, tenzij u dat zelf al heeft gedaan. 

Huurachterstand? Kies voor de professionele huurincasso van Bill Incasso in Hoofddorp 

Betalen uw huurders in Hoofddorp de huur niet? Laat Bill Incasso dan ingrijpen, zodat de huurachterstand niet nog verder oploopt. Wij benaderen uw huurder op verschillende manieren, waarbij we altijd vriendelijk blijven. We dringen er echter wel sterk op aan dat er zo snel mogelijk wordt betaald. Mocht dat niet de gewenste uitkomst bieden, dan kunnen we u ondersteunen bij een huisuitzetting en een gerechtelijke procedure. 

Incassobureau voor particulieren in Hoofddorp

Bill Incasso is er niet alleen voor bedrijven. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor het starten van een incassoprocedure. Wij bieden hulp bij zaken zoals niet terugbetaalde bedragen door webwinkels of foutieve overboekingen. Of heeft u nog een lening uitstaan bij een kennis die weigert om deze af te lossen? Ook dan staat ons incassobureau in Hoofddorp voor u klaar. 

Kies voor Bill Incasso: uw incassobureau in Hoofddorp

Laat uw vorderingen professioneel beheren door ons incassobureau in Hoofddorp. Uw dossier is bij ons in veilige handen, want wij werken volgens de laatste richtlijnen en eisen van de incassowet. Daarbij focussen we niet alleen op het innen van uw geld, maar ook op het sociale aspect dat een incassotraject teweegbrengt. Is uw debiteur echt niet in staat om het hele bedrag snel terug te betalen, dan zorgen we voor een goede betaalregeling, zodat u toch uw geld ontvangt. 


Kies voor de betrouwbaarheid van ons incassobureau in Hoofddorp en dien vandaag nog gratis uw incasso-opdracht in. Dan zetten wij meteen de eerste stappen voor het innen van uw geld!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull