Deurwaarder particulier inschakelen | snel resultaat

Wij helpen u graag verder als u als particulier op zoekt bent naar een deurwaarder die u uw openstaande vordering wilt laten incasseren.

Lees hier waar u op moet letten zodat het u niet meer kost dan dat het oplevert.

Zo werkt onze No Cure No Pay incasso procedure

U heeft een openstaande vordering op een bedrijf of een andere particulier en u heeft een deurwaarder voor particulieren nodig. Dan bent u bij Bill aan het juiste adres om deze vordering te laten incasseren.

De voordelen van ons incassokantoor inschakelen ten op zichte van een gemiddeld deurwaarderskantoor zijn legio. Zo kunnen wij uw vordering sneller en voordeliger voor u incasseren. Zelfs in het gerechtelijke traject kunnen wij als incassobureau uw vordering voordeliger incasseren dan wanneer u rechtstreeks naar een deurwaarderskantoor gaat. Dit komt doordat wij per jaar honderden gerechtelijke zaken aanleveren en daardoor uitstekende voorwaarden hebben bedongen. Waarvan u als opdrachtgever uiteraard weer  profiteert.

De keus is dus aan u; of u schakelt een duur en (vaak) traag deurwaarderskantoor in of u legt de openstaande vordering bij ons neer en laat deze snel en voordelig door ons incasseren. Wilt u nog steeds een deurwaarder particulier inschakelen of schakelt u toch liever Bill in en kiest u voor uw eigen portemonnee? 

U dient er altijd voor te zorgen dat u uw debiteur goed aangemaand heeft, maar dat kan ons kantoor ook gratis voor u regelen. Kies dan bij het indienen van uw opdracht voor een pre incasso opdracht. Uw tegenpartij ontvangt dan nog een gratis kosteloze aanmaning.

"Een deurwaarder inschakelen particulier kan via Bill voordeliger dan wanneer je rechtstreeks als particulier naar een deurwaarder stapt."
voorbeeldbrief-ingebrekestelling2

Wat incasseren we wel?

Wilt u een deurwaarder voor particulieren inschakelen en kiest u voor Bill? Dan kunnen we onder andere in onderstaande situaties iets voor u  betekenen. Heeft u een andere zaak neem dan eerst contact via e-mail met ons op om te kijken of u dit ook via ons kunt laten lopen.

 • Geldleningen die zijn vastgelegd in een overeenkomst en door beide partijen ondertekend.
 • Overige vorderingen ontstaan uit een schriftelijke overeenkomst.
 • Bedragen die u aan een (web)winkel heeft betaald maar niet terug ontvangen heeft (hoogte bedrag maakt niet uit).

En wat incasseren we niet?

Er zijn ook situaties waarin u als particulier een deurwaarder wilt inschakelen dat Bill u niet van dienst kan zijn.

 1. Vorderingen die alleen maar mondeling zijn ‘afgesproken’. Nou zijn mondelinge afspraken uiteraard ook rechtsgeldig maar in de praktijk zo goed als niet te bewijzen. Leg daarom altijd alles altijd goed op papier vast.
 2. Geldleningen die niet op papier zijn vastgelegd, een betalingsbewijs is helaas niet voldoende.
 3. Alimentatie, ga hiervoor naar het LBIO.
 4. Familiaire zaken (muv geldleningen).

Zo werkt onze No Cure No Pay incassoprocedure


 • Maak een online account aan, het kost u alleen 5 minuten tijd.
 • Dien uw onbetaalde vordering in.
 • Bill gaat nog dezelfde werkdag met uw vordering aan de slag.
 • Bij de tegenpartij brengen we rente en incassokosten in rekening.
 • Wordt alles door de tegenpartij betaald? U ontvangt van ons het bedrag van uw vordering + de rente.
 • Niets betaald? Dan kost het u ook niets, No Cure No Pay incasso !
 • Meestal is er dan nog een gerechtelijke procedure mogelijk, maar alleen als u dat wilt, dat is niet verplicht.
Snel en gratis uw vordering ter incasso indienen.

Een deurwaarder inschakelen particulier

Een deurwaarder particulier inschakelen kan uiteraard maar kijk goed naar wat het u eventueel gaat kosten. Zeker tijden een gerechtelijke procedure en de executieprocedure daarna kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. 

Kies daarom voor een goede incassospecialist waarbij de kosten van tevoren vast staan. Bill incasseert op basis van no cure no pay. Wordt er niets betaald? Dan kost het u verder ook niets.

LET OP! Tijdens het indienen van uw vordering wordt u gevraagd om een factuurnummer, hier kunt u gewoon een korte omschrijving (bijv. ‘geldlening) invullen. Bij factuurdatum kunt u de datum invullen wanneer de schuld is ontstaan.
LET OP! Tijdens het indienen van uw vordering wordt u gevraagd om een factuurnummer, hier kunt u gewoon een korte omschrijving (bijv. ‘geldlening) invullen. Bij factuurdatum kunt u de datum invullen wanneer de schuld is ontstaan.