Incasso verhuisbranche

Als verhuizer werkt u samen met uw team hard voor uw geld. Dus dan is het niet meer dan normaal dat klanten netjes op tijd hun facturen betalen. Helaas is dat niet altijd het geval. Heeft u ook te maken met een klant die de factuur niet betaalt? Schakel dan Bill Incasso in. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in incasso voor de verhuisbranche en zorgen voor een snelle betaling met behoud van een goede klantrelatie. Dien direct gratis uw factuur in en wij gaan direct voor u aan de slag.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Hét incassobureau voor verhuis- en ontruimingsbedrijven

Bill Incasso heeft ruim 20 jaar ervaring met het innen van vorderingen voor mkb-bedrijven en zzp’ers in deze branche. Onze klanten bestaan uit onder meer freelance verhuizers, verhuisbedrijven, allround-klusbedrijven, huisontruimers en kringloopwinkels.


Wat we in de verhuissector vaak zien is dat klanten onvoldoende rekening houden met de kosten die een verhuizing met zich meebrengt. Hierdoor ontstaan dan wat geldproblemen en dan belandt de factuur van het verhuisbedrijf onderaan. Vervelend voor de klant, maar daar moet u niet de dupe van worden! Ook is er regelmatig discussie over meerwerk. Vaak ten onrechte, want dat uur extra werk moet toch echt betaald worden!

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Zo werkt onze incasso voor uw verhuisbedrijf

Onze incassospecialisten blinken uit in het doeltreffend, professioneel en vriendelijk innen van uw geld. Op die manier halen we in 95% van de gevallen al in de minnelijke fase succes, mét behoud van de goede klantrelatie.


Is uw klant een particulier en heeft u nog niet zelf een wettelijke laatste aanmaning gestuurd? Of wilt u uw zakelijk klant nog een kans geven om zonder extra kosten alsnog te betalen? Laat dan eerst een gratis pre-incassobrief sturen. Hiermee geeft u de debiteur een laatste kans. Wordt er betaald? Dan wordt het dossier kosteloos gesloten.


Wordt er na de pre-incasso niet betaalt? Of wilt bij zakelijke klanten direct een minnelijke procedure starten? Kies dan voor no cure, no pay minnelijke incasso. Onze specialisten zullen uw debiteur dan op verschillende manieren benaderen om te zorgen voor een spoedige betaling. Wanneer alles betaald wordt, ontvangt u het volledige bedrag, plus wettelijke rente. Wordt er niets betaald? Dan kan het dossier kosteloos gesloten worden, want no cure, no pay. Optioneel is altijd een gerechtelijk traject, waarbij onze juristen u kunnen ondersteunen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Incassobureau verhuisbranche door heel Nederland


Bill Incasso is een incassobureau met een landelijke dekking. Wij beschikken namelijk over incassospecialisten door heel Nederland, waaronder in Almere, Amsterdam, Alkmaar en Middelburg. Het maakt dus niet uit of uw debiteur gevestigd is in Noord-Holland, Zeeland of Drenthe: wij weten hem door heel Nederland voor u te vinden. Als uw incassospecialist zorgen wij dat u snel betaald wordt, ongeacht de locatie van uw klant.

Bekijk al onze locaties


Bekijk al onze locaties

Dien gratis uw vordering in

Wij raden onze klanten altijd aan om zelf ook eens contact op te nemen of een betaalherinnering te sturen, al is dat zeker niet verplicht. In principe kunt u na het verstrijken van de wettelijke betaaltermijn direct starten met onze pre-incasso en bij zakelijke klanten zelfs direct met de minnelijke incasso. Dus heeft u voor uw gevoel lang gewacht op uw geld? Start dan nu met de incasso voor de verhuisbranche van Bill Incasso. Na het indienen van uw factuur gaan wij direct voor u aan de slag en via het online portaal kunt u al onze acties live volgen.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull