Deurwaarder inschakelen | Snel resultaat | Heel Nederland

Een deurwaarder inschakelen betekent vaak het eind van de relatie met uw klant. De kosten zijn hoog en er wordt vaak onnodig veel druk uitgeoefend. Vaak beland u voordat u het weet in een dure en zeer langlopende gerechtelijke procedure.


Bij Bill bent u Goedkoper uit dan wanneer u rechtstreeks naar een deurwaarder gaat èn zonder uw klant te verliezen.

Zo werkt onze No Cure No Pay incasso


 •  No Cure No Pay
 •  Door heel Nederland
 •  Geen minimumbedragen
 •  Ook gerechtelijke incasso procedures
 •  Gemakkelijk online indienen en dossier inzage

Wat is een deurwaarder?

Wat is een deurwaarder en wat doet hij?


Een deurwaarder is een persoon die door de kroon is benoemd en bepaalde ambtshandelingen kan verrichten. Ambtshandelingen zijn bijvoorbeeld het betekenen van een dagvaarding en beslag leggen. 


Alhoewel hij de enige partij in Nederland is die deze handelingen mag verrichten, kan een deurwaarder wel door een incassobureau of incassoadvocaat ingeschakeld worden om deze ambtshandelingen te verrichten.

deurwaarder

Waarom u beter kunt kiezen voor een incassospecialist dan een deurwaarder

De incassospecialisten van Bill zorgen er voor dat uw openstaande factuur in het minnelijke incassotraject geïncasseerd wordt. Op deze manier heeft u geen dure deurwaarder nodig. Wij hebben er geen belang bij om een dure gerechtelijke incassoprocedure te voeren.


Door op een uitgebreid minnelijk incasso traject in te zetten, wordt vaak snel resultaat geboekt. In het minnelijk traject sturen we uw klanten brieven, e-mails en wordt deze telefonisch benaderd. Het probleem waarom er niet betaald wordt, wordt geanalyseerd. En vaak is daarna een oplossing binnen handbereik. Zo kan een betalingsregeling vaak tot een oplossing leiden.


Wat kost een deurwaarder inschakelen?

De kosten voor het inschakelen van een gerechtelijke deurwaarder zijn hoog. De tarieven zijn meestal verstopt in onoverzichtelijke algemene voorwaarden. Als er al in het minnelijke traject betaald wordt dan bent u vaak veel provisie over de geïncasseerde factuur verschuldigd aan de deurwaarder.

Wanneer er ook nog eens geprocedeerd gaat worden dan kunnen de kosten exploderen. En het wil niet zeggen dat deze kosten altijd op de debiteur verhaald kunnen worden. Van een kale kip kun je niet plukken….


Kosten incassobureau vs deurwaarder

Bij Bill betaalt u in het minnelijk incassotraject geen provisie. We werken dan geheel op basis van No Cure No Pay incasso. Wordt er niets betaald? Dan kost het u ook niets. Wordt de volledige vordering geïncasseerd? Dan nemen we genoegen met de incassokosten en kost het u ook niets. U ontvangt dan uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.

Is er tocht een gerechtelijke incasso procedure nodig? Dan kunnen we die van A tot Z voor u regelen. Bill heeft uitstekende tarieven met haar deurwaarderskantoor waar u weer van profiteert. 

In het gerechtelijke traject kunnen wij alles voor u regelen wat een deurwaarderskantoor of incassoadvocaat ook kan, alleen dan wel voordeliger.

"Bill levert honderden zaken per jaar aan bij haar deurwaarder. Uiteraard tegen goede tariefafspraken, waarvan u als opdrachtgever weer profiteert"

Het verschil tussen een deurwaarder, incassobureau en incasso advocaat.

Incassobureau

 • Minnelijk incassotraject op basis van No Cure No Pay
 • Geen vaste dossierkosten
 • Voordelig en snel gerechtelijk incasso traject
 • Overzichtelijke voorwaarden
 • Kan beslag leggen (niet zelf, wel voordeliger dan bij deurwaarder rechtstreeks)

Deurwaarder

 1. Minnelijk incassotraject op basis van No Cure No Pay
 2. Geen vaste dossierkosten
 3. Voordelig en snel gerechtelijk incasso traject
 4. Overzichtelijke voorwaarden
 • Kan beslag leggen, maar hoge kosten

Incasso advocaat

 1. Minnelijk incassotraject op basis van No Cure No Pay
 2. Geen vaste dossierkosten
 3. Voordelig en snel gerechtelijk incasso traject
 4. Overzichtelijke voorwaarden
 • Kan beslag leggen, heeft deurwaarder nodig.

Zo werk onze No Cure No Pay Incasso


Bill Incasso incasseert uw openstaande factuur op basis van No Cure No Pay. En dat doen we snel, correct en in de meeste gevallen kost het u niets!


Een openstaande factuur indienen is gratis en snel gedaan:

 • Maak een online account aan.
 • Dien uw openstaande factuur in.
 • Nog dezelfde werkdag gaan wij voor u aan de slag.
 • Bij uw klant brengen we rente en incassokosten (15% vd hoofdsom met een minimum van € 40)
 • Uw klant benaderen we via e-mail, sms, reguliere post, aangetekende e-mail en persoonlijk per telefoon.
 • Vordering volledig betaald? Dan nemen wij genoegen met de incassokosten. U ontvangt uw factuurbedrag + de rente.
 • Wordt er niets betaald dan kost het u ook niets , No Cure No Pay!
 • In de meeste gevallen is dan nog een gerechtelijke procedure mogelijk, maar alleen als u dat wilt.
Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.
deurwaarder inschakelen

Waar kan beslag op gelegd worden?

Als u besluit uw vordering gerechtelijke aanhangig te laten maken, stellen wij een dagvaarding op. Deze laten we betekenen. Uw klant moet dan bij de rechtbank verschijnen. Uiteindelijk wordt er een vonnis behaald waarmee we beslag kunnen laten leggen.
Na het behalen van het vonnis kan het zoeken naar verhaalsmogelijkheden beginnen. Het meest voorkomende is bankbeslag, loonbeslag, beslag onder de belastingdienst (derdenbeslag, ivm voorlopige toeslag), beslag op een voertuig, etc. 


Een gerechtelijke procedure kun je beter voorkomen

Gerechtelijke procedures zijn duur. Bij succes kunnen bij Bill de meeste kosten op uw klant verhaald worden maar er bestaat altijd een kostenrisico (kale kip verhaal). Daarom sturen we altijd aan op een goed en gedegen voortraject (minnelijk incassotraject).

Bill werkt in het minnelijk traject geheel op basis van No Cure No Pay*. Wordt de volledige vordering, dus inclusief kosten, door de debiteur voldaan dan kost het u helemaal niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Dus baat het niet dan schaadt het ook niet.


En wanneer het toch tot procederen aankomt dan draaien we daar onze hand ook niet voor om. Bill kan de gehele procedure bij de rechtbank voor u regelen van A tot Z. Ook het executietraject, het beslag laten leggen, kunnen we voor u regelen. En dit alles tegen zeer gunstige tarieven. Met ons landelijk netwerk van deurwaarders waar we mee samenwerken, zijn ‘bulkafspraken’ gemaakt. Door deze tariefafspraken bent u bij ons altijd goedkoper uit dan wanneer u zelf rechtstreeks een deurwaarder no cure no pay inschakelt.

Wat is een gerechtsdeurwaarder?

De term gerechtsdeurwaarder of gerechtelijke deurwaarder is eigenlijk niet juist. Een deurwaarder kan in het minnelijke traject, dat is het traject waarin alles gedaan wordt zonder tussenkomst van een rechter, hetzelfde als een incassobureau kan. Als hij na een rechtszaak met een vonnis beslag gaat leggen, wordt er in de volksmond vaak gesproken over een gerechtsdeurwaarder.  

Pas als er daadwerkelijk gedagvaard wordt, hebben deurwaarders extra bevoegdheden. Zo kan alleen de deurwaarder een dagvaarding betekenen of beslag leggen. Overigens wil dit niet zeggen dat je dit niet via een incassobureau kan regelen. Via een incassobureau, althans wel via dat van Bill, kun je goedkoper een gerechtelijke procedure regelen dan wanneer je rechtstreeks naar een deurwaarder gaat. 

Blijkt in het minnelijke traject al dat de slagingskans zeer laag gaat zijn? Dan worden er ook geen kosten gemaakt, van een kale kip kun je immers niet plukken.


Stop met verder zoeken en schakel Bill in. Maak een account aan en dien je openstaande factuur in. Wij nemen vandaag nog verder actie!

Gerelateerde artikelen over de deurwaarder:

Deurwaarder inschakelen particulier, "kan ik als particulier ook een deurwaarder inschakelen?"

De gerechtsdeurwaarder, "wat doet een gerechtsdeurwaarder en wat is het verschil met een gewone deurwaarder?"