wat kost inschakelen incassobureau

Wat kost inschakelen incassobureau?

Hoe werkt no cure no pay incasso en wat kost inschakelen incassobureau? Een incassobureau inschakelen kunt u gemakkelijk online doen. Wat het kost hangt af van de partij waarmee u in zee gaat.

De meeste incassobureaus werken op basis van no cure no pay. Je betaalt niets voor het indienen en als de gehele vordering door uw debiteur (klant) betaald wordt dan betaalt die de kosten en kost het u dus ook niets, no cure no pay.

Wat kost inschakelen incassobureau en hoe werkt het?

In het minnelijke incassotraject gaat het incassobureau proberen uw schuld te innen door het versturen van brieven, het bellen van uw debiteur, etc. Eventuele geschillen worden opgelost en soms wordt een betalingsregeling getroffen.


Voordelen van Bill Incasso

Vaak wordt er in deze fase een oplossing bereikt. Maar het kan ook voorkomen dat uw debiteur niet wil of kan betalen. Ook kan het gebeuren dat uw debiteur failliet gaat of in de schuldsanering terecht komt.

VIDEO Dit doet een incassobureau als je je openstaande vordering hebt ingediend.Wat kost inschakelen incassobureau als je beslag wilt laten leggen?

Soms kan het nodig zijn om een gerechtelijke procedure te starten. Een goed incassobureau kan dit voor je doen. De kosten die hiermee gemoeid zijn, vallen doorgaans niet onder het no cure no pay principe en de kosten hangen af van onder andere hoe hoog de vordering is.

Met het vonnis dat u van de rechter krijgt, kan er beslag gelegd worden.

Reactie plaatsen